Sol·licitud per comunicar una necessitat durant l'emergència del Covid-19
L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha activat la xarxa de suport solidari per donar suport a les persones vulnerables que no poden sortir de casa per cobrir necessitats bàsiques.

Aquest formulari serveix per avisar a l'Ajuntament que existeix alguna situació de dificultat i necessitat, d'un mateix o per una tercera persona (familiar, amic o conegut).

Tan aviat com ens sigui possible ens posarem en contacte amb tu per conèixer la demanda concreta i recollir tota la informació necessària per gestionar-ne la solució.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Primer cognom *
Segon cognom
Telèfon de contacte *
La sol·licitud és *
Quina és la necessitat a cobrir?
Protecció de dades
Responsable del tractament: Ajuntament de Mollet del Vallès. Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)

Delegat/da de protecció de dades: dprotecciodades@molletvalles.cat

Finalitat del tractament: Gestionar la seva sol·licitud per fer la gestió de la xarxa de suport de voluntariat amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès durant l'emergència del Covid-19.

Base jurídica: Missió realitzada en interès públic i amb el consentiment. Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, adreçant-vos a l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Destinataris: Les dades no es comunicaran a tercers ni es transferiran fora de la Unió Europea.

Drets de les persones: Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió de dades, així com altres drets, tal com s’explica a la informació addicional que podreu trobar a https://www.molletvalles.cat/nota-legal/

Termini de conservació de les dades: Les dades es suprimiran un cop s’hagi finalitzat la prestació del servei de voluntariat.

Reclamació: Podeu presentar una reclamació adreçada a l’APDCAT, mitjançant la seu electrònica de l’Autoritat (https://seu.apd.cat).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy