En väg in
En väg in är Flens kommuns arbetssätt att erbjuda näringslivet en bättre och snabbare service. Det ska vara lätt att starta och driva företag i Flen. En väg in är till för både befintliga och blivande företagare i Flen.
Varmt välkommen på möte med En väg in!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Dina kontaktuppgifter (namn, e-post, telefon) *
Företagsnamn
Din fråga till oss? *
Fastighetsbeteckning, på den fastighet där verksamheten finns?
Information om din verksamhet
Var - geografisk placering? nybyggnation? befintliga lokaler?
När - när i tiden vill du starta? är det en tidsbegränsad period?
Vem/vilka önskar du ha med på mötet?
Vill du vara med fysiskt eller digitalt?
Clear selection
Hur vi behandlar dina personuppgifter?
Det du skriver till oss blir en allmän handling och kan komma att läsas av allmänheten. Vi behandlar dina personuppgifter i samband med anmälan av frågor till En väg in. Behandlingen sker för administration och hantering av frågor samt återkoppling och uppföljning. Den rättsliga grunden för administrationen är att fullgöra det avtal som ingåtts i samband med anmälan av frågor. Rättslig grund för behandlingen som sker i samband med uppföljningen är att utföra en uppgift av allmänt intresse.

För Flens kommun är det viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt, vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).
Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://flen.se/om-flen/kommunikation-press/personuppgifter/
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Flens kommun. Report Abuse