expoebre 2018
Dilluns 30 d'abril d'11 a 13:30h WORKSHOP per conèixer de primera mà els expositors d'expoactiva
Diputació de Tarragona - Acceleradora Ebre Up
Primera acceleradora a Terres de l’Ebre, coordinada per Diputació de Tarragona, i amb col•laboració de viver d’empreses Tortosa, Cambra Comerç Tortosa i URV Emprèn.

Aquesta acceleradora està destinada a impulsar empreses amb projectes innovadors o empreses emergents (10 start-up) de fins a cinc anys d'existència.

Porta a terme dues acceleradores: 'Camp Tgn Up' i 'Ebre Up'. Es tracta de dos espais de trobada, formació, assessorament i treball en xarxa que compten amb la participació de catorze entitats de la demarcació.

Les dues acceleradores d'empreses ofereixen:

• Un programa d'acompanyament, de vuit mesos de durada, adreçat a deu startup up del Camp de Tarragona i deu més de les Terres de l'Ebre.

• Persones especialitzades en gestió empresarial que desenvoluparan accions d’assessoraments individualitzades, de mentoring i transferència de coneixement, fins a un total de 25 hores.

• A més, disposaran de 120 hores de formació d'experts en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments economicofinancers, fonts de finançament, màrqueting, gestió del factor humà, internacionalització, dimensió Tech de l'empresa, aspectes legals, eines de comunicació i presentació de projectes.

Inscripció
Nom *
Your answer
Empresa
Your answer
Activitat
Your answer
Email
Your answer
Telèfon *
Your answer
Tria la teva hora de visita, rebràs una trucada de confirmació *
Política de privacitat
De conformitat amb allò que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades de caràcter personal que ens faciliteu seran objecte de tractament i s'incorporaran al fitxer de titularitat municipal “Gestió de serveis municipals”, la finalitat del qual és gestionar la petició i mantenir la comunicació i la informació necessàries per a proporcionar un servei de qualitat. Així mateix, us informem que les vostres dades no seran cedides a tercers, tret de les entitats o autoritats públiques a les quals sigui necessari o obligatori cedir-les per poder gestionar la vostra sol·licitud, així com en qualsevol supòsit emparat per la legislació vigent. Com a persona interessada, podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició, enviant una sol·licitud per escrit, acompanyada d'una fotocòpia del vostre document d'identitat, a l’Ajuntament de Tortosa, plaça d'Espanya, 1. 43500 Tortosa.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service