Prijava za Profesionalni MBA program
USLOVI PRIJAVE

Profesionalni MBA program (Profesionalni program upravljanja poslovanjem) je prvi javno priznati program ovog tipa od strane Ministarstva obrazovanja, nauke i tehnološkog razvoja u oblasti neformalnog obrazovanja odraslih. Po međunarodnoj klasifikaciji ovaj program spada u klasu programa Professional Master of Business Administration (PMBA).

Profesionalni MBA program Mokrogorske škole menadžmenta obuhvata 8 različitih modula u kojima studenti uče o makroekonomiji i mikroekonomiji, finansijama, menadžmentu, marketingu, ljudskim resursima, komunikacijskim veštinama, prezentacijskim veštinama, veštinama vođenja i pregovaranja.

Da bi kompletirao PMBA program student treba da položi 6 modula. Moduli i datumi održavanja u 2018. godini:

Ekonomija (26-30. novembar)
Finansijski menadžment (25-29. jun)
Menadžment (19-23. februar)
Marketing (01-05. oktobar)
Menadžment ljudskih resursa (21-25. maj)
Liderstvo i strategija (29. oktobar – 02. novembar)
Menadžment komunikacija (19-23. mart)
Poslovno pregovaranje (06-07. septembar)

Na kraju svakog modula studenti dostavljaju esej, a po završetku svih 6 modula podnose završni rad. Studenti imaju mogućnost da pohađaju nastavu tempom koji je usklađen sa njihovim radnim obavezama i mogu da završe program u roku od tri godine od datuma upisa.

U cenu programa nisu uračunati troškovi smeštaja.

U cenu programa nije uključen transport do Mokre Gore.

U slučaju odustanka kraćem od 8 dana pre početka programa podnosilac prijave/kompanija podnosi troškove punog iznosa kotizacije.

Podnosilac prijave daje dozvolu Mokrogorskoj školi menadžmenta da koristi foto i video snimke učesnika tokom nastave i svih aktivnosti vezanih za održavanje programa i da takav materijal može da objavi na svojim veb sajtovima, brošurama ili drugim promotivnim materijalima bez posebne naknade učesniku.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms