Bli en Pådriver i Trondheim!
Vil du være med å øke graden av og hastigheten på bærekraftig utvikling av Trondheim?

Pådriv tilnærmer seg byutvikling på en helt ny måte. Ved å skape en nøytral arena der næringsliv, grunneiere, det offentlige og lokalbefolkningen kan møtes og samskape utviklingsprosjekter, skal Pådriv øke hastigheten og kvaliteten på den grønne og bærekraftige utviklingen av Trondheim. For å få til dette må vi skape en bevegelse hvor handlekraftige folk med ulik bakgrunn samarbeider på tvers av fag, bransje og sektor.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du i at Pådriv Trondheim kan bruke din informasjon i offentlig oversikt over Pådrivere og at Pådriv kan kontakte deg og sende deg informasjon i tilknytning til Pådriv Trondheim. Pådriv vil også benytte informasjonen til å koble deg til relevante prosjekter og initiativ.

Pådriv lagrer din informasjon i sitt crm-system og i e-postliste. Du kan når som helst kontakte Pådriv for å fjerne din informasjon fra systemet og du kan melde deg av e-postlisten ved å klikke på en link på eposter som blir sendt ut.
Fornavn *
Etternavn *
Epost *
Telefon *
Virksomhet
Hvorfor og hvordan ønsker du å være en Pådriver? *
Vi ønsker en kort tekst om deg, hvorfor du er med i Pådriv og hva du kan og ønsker å bidra med. Denne skal være mellom 100-200 ord og kan brukes på nettsidene for å synliggjøre pådrivere.
Hva ønsker du å gjøre som Pådriver de neste månedene? Hva er du mest engasjert i?
Er det noe annet du ønsker å bidra med i Pådriv som du ønsker å fortelle oss om? Dette vil ikke benyttes på nettsiden, men benyttes for å koble deg til relevante prosjekter.
Ca. hvor mange timer i måneden ønsker du å bidra til Pådriv? *
Ikke forpliktende
Hvilke felt kan du bidra innenfor? *
Required
Bor du i Trondheim? *
Web
Linkedin-id
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Pådriv. Report Abuse