Com afectarà el BREXIT a la meva empresa?
La sortida del Regne Unit de la Unió Europea s’aproxima, no t’has plantejat com afectarà als teus negocis? Coneixes quines eines i serveis tens disponibles? Siguis importador o exportador vine a descobrir com fer front al Brexit en aquesta sessió de la mà dels experts d’ACCIÓ.
Dia: 11 de Juliol
Horari: de 9 a 11 del matí
Lloc: Centre de Recursos Empresarials de la Marineta
Nom i cognom *
Your answer
Càrrec *
Your answer
Institució/Organització/Empresa *
Your answer
Adreça electrònica *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Web
Your answer
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable: Ajuntament de Parets del Vallès
Finalitat: el tractament de dades personals es refereix a la gestió de la promoció i dinamització de l'activitat comercial i de la prestació de serveis comercials al municipi i a la gestió del servei de promoció de creació d'empreses i emprenedoria. També a la gestió del servei d'ocupació per a persones en recerca de feina.
Legitimació: Compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics atorgats a aquesta Entitat.
Destinataris: Se cediran dades, si escau, a altres Administracions Públiques i als Encarregats del Tractament de les Dades. No hi ha previsió de transferències a tercers països.
Drets: d’informació, d’accés, de rectificació, de limitació del tractament, de supressió, d’oposició i de portabilitat de les dades, tal com s'explica en la informació addicional.
Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la següent adreça http://paretsdelvalles.eadministracio.cat/privacy
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service