Inschrijving Introkamp
Wat leuk dat je interesse hebt in het introductiekamp! Bij dit 3-daags introductiekamp leer je aan de hand van een aantal gezellige activiteiten je medestudenten beter kennen. Dit jaar staat het introductiekamp in het thema tri polASCI, dus trek allemaal je Adidas trainingspak uit de kast en luid het begin van je studie Informatiekunde in door mee te doen aan dit gezellige kamp in Slav thema!

Het introductiekamp zal plaatsvinden van 6 t/m 8 september in het Drentse Schoonloo. Voor slechts €55,- kan je deelnemen aan dit kamp waarbij overnachting, eten en drinken en de activiteiten inbegrepen zitten. Bij het aanmelden ontvang je meer informatie en een paklijst op de mail. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken door te mailen naar introcie@ascigroningen.nl. Hopelijk zien we je dan! Tijdens dit kamp vinden uiteraard géén ontgroeningen of andere verplichtingen plaats.

Om je in te schrijven voor het ASCI-introkamp moet je ASCI-lid zijn. Als je dit nog niet bent, geef dit dan aan in dit formulier en vul de nodige gegevens in.

Studievereniging ASCI is er om de belangen van haar leden te behartigen. Voor 10 euro per jaar ben je al lid van ASCI en daar krijg je het volgende voor terug (en er zijn geen verplichtingen!):
- Hoge korting op je boekenprijs waardoor je je lidmaatschap direct terug verdient.
- Toegang tot de maandelijkse borrel.
- Deelname aan verschillende activiteiten.
- De mogelijkheid om je studiegenoten op informele wijze te leren kennen.
- Uitwisseling van kennis en ervaringen die je helpen beter te studeren.
- Mogelijkheid om actief mee te doen in commissies en bestuur.
Toch nog vragen hierover? Je kan altijd een mailtje sturen naar bestuur@ascigroningen.nl

Groetjes,
Stan, Niek, Robin en Wouter van de IntroductieCommissie!

Voornaam en achternaam *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service