NOVA DATA: 15 de setembre 2021
Inscripció trobada #livingSTEM

Horari: 17:00-18:40

Espai: #plantauno, Av. de la Fabregada, 22, 1a planta, 08907 Hospitalet de Llobregat

El programa: https://asceps.org/trobada-livingstem-bcn/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
nom *
cognom *
espai educatiu
Proteció de dades
Per poder recollir les teves respostes, necessitem el teu consentiment de tractar les teves dades. Aquí informació sobre les nostres polítiques de privacitat i tractament de dades:

CEPS Projectes Socials està compromès amb la privacitat de l'usuari. Si es registra per a un esdeveniment, es requereix informació personal com el nom i el correu electrònic per proporcionar els serveis que sol·liciti.

La nostra política de privacitat (https://asceps.org/es/legal-notice/) es basa en el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i en la Llei espanyola 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de l'Comerç Electrònic (LSSICE), vigent a partir del 12 de octubre de 2002 i la Llei Orgànica 15/1999 de l'13/12/1999 de Protecció de Dades Personals. En aquest context, t'informem que el teu nom i correu electrònic es guardaran a la base de dades, arxivats sota el nom de CONTACTES, per tal de proporcionar els serveis electrònics a què et subscrius. Pel que fa a les lleis esmentades, tens dret a modificar o cancel·lar les teves dades personals amb nosaltres, enviant un correu electrònic a: info@asceps.org, o enviant per correu a l'Associació CEPS, Avinguda de la Fabregada, 22 3r planta
08907 Hospitalet de Llobregat.

Les dades proporcionades s'emmagatzemen en CEPS Projectes Socials únicament per a oferir els serveis als quals et subscrius. Les teves dades no es compartiran amb tercers.
He llegit i accepto les condicions.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy