Yhteisöteatteri Jäänsärkijöiden teatteriryhmät syksyllä 2021
Yhteisöteatteri Jäänsärkijöiden teatteriryhmät kokoontuvat torstaisin 26.8.–9.12.2021 yhteensä 15 kertaa. Paikkana on Lasten kulttuurikeskus Aurora Järvenperässä (Järvenperäntie 1–3, Espoo). Syyslomalla 21.10. ei ole kerhoa. Lasten ryhmä (8–11v) on klo 15.00-16.30 (90 min) ja nuorten ryhmä (yli 11v) klo 16.45-19.00 (135 min). Ryhmiä ohjaa Ida Heimonen.
Osallistumismaksu syyslukukaudelta on 120€ lasten kerhosta ja 150€ nuorten kerhosta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 19.8.2020. Lisätietoja: teatterijaansarkijat@gmail.com.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ilmoittautuminen koskee seuraavaa teatteriryhmää *
Lapsen etu- ja sukunimi *
Lapsen syntymävuosi *
Lapsen kotipaikkakunta *
Huoltajan etu- ja sukunimi *
Huoltajan sähköpostiosoite *
Huoltajan puhelinnumero *
Liittyminen Jäänsärkijöiden sähköpostilistalle (viestejä noin 5 kertaa vuodessa). Sähköpostilistan kautta saa tietoa tulevista kerhoista, leireistä ja esityksistä. *
Ilmoittautumisen sitovuus
Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen sitoudun ehtoihin. Olen tutustunut Yhteisöteatteri Jäänsärkijöiden rekisteriselosteeseen (https://yhteisoteatterijaansarkijat.com/rekisteriseloste/) ja olen tietoinen siitä, että teatterikerhoihin osallistuvat lapset saavat automaattisesti yhdistyksen jäsenyyden. Kerhoon osallistumisen voi peruuttaa maksutta kerhon viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kerhoon perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia kerhomaksusta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kerhon alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kerhomaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy