Aanvraagformulier: Lokerse feesten 2019
De Lokerse Feesten leveren extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. We schenken daarbij aandacht aan de toegankelijkheid van het terrein en zijn omgeving:
• Dichter bij de ingang zijn er voorbehouden parkeerplaatsen voor auto's van mensen met een rolwagen. Je kan een parkeerkaart aanvragen via onderstaand formulier. Opgelet : een parkeerkaart van de Lokerse Feesten is verplicht.
• Kan je wegens omstandigheden het formulier niet invullen of heb je een andere specifieke vraag mag je altijd een email sturen naar assistentie@lokersefeesten.be
• Er is een verhoogd podium van waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken, ... de optredens goed kunnen bekijken.
• Er is een aangepast toilet voorhanden.
• Personen met een beperking kunnen gratis beroep doen op een ADL-assistent(e) die hulp biedt bij praktische zaken als daar zijn: gebruik van toilet, zich verplaatsen, eten, ..
• Eigen stoelen zijn niet toegelaten
• Er is 1 begeleider per persoon toegestaan.

De Lokerse Feesten groeien jaarlijks in bands en toeschouwers. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Op zeer populaire avonden kan hierdoor ons rolstoelpodium overstelpt raken. Wij vragen dan de begeleiders het podium te verlaten. Zo kan iedereen die nood heeft aan onze diensten hier gebruik van maken. Op zeer populaire avonden is het mogelijk dat wij ook aan minder mobiele personen vragen het podium te verlaten. Rolstoelgebruikers krijgen voorrang om het podium te gebruiken samen met zijn/haar PAB- assistent. Gelukkig is dit eerder uitzondering dan regel.
Ook onze parkeerplaatsen zijn niet onbeperkt. Vol is vol. Uiteraard kan er dan nog gebruik gemaakt worden van de afzetregeling.
Voor recente updates naar aanloop van en tijdens het festival kunt u terecht op onze facebookpagina :
https://www.facebook.com/pages/Lokerse-Feesten-Rock-n-Rol/1520601921506039
Email-adres: *
Your answer
Ik geef de Lokerse feesten de toestemming om mijn gegevens tot 6 maanden na het evenement bij te houden. De Lokerse feesten mag mij contacteren in die periode voor meer informatie omtrent mijn registratie. *
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Soort ticket *
Indien dagticket
wenst u een parkeerplaats? *
indien ja, voeg hier uw nummerplaat toe.
Your answer
ik wens afgezet te worden dichtbij het festivalterrein. *
indien ja, voeg hier uw nummerplaat toe.
Your answer
wenst u gebruik te maken van het rolstoelpodium? *
opmerkingen of vragen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service