Usposabljanje Jaz, družba, služba
Dobrodošel v prijavnici na usposabljanje Jaz, družba, služba!

Namenjeno je mladim od 18 do 29 let, ki niste zaposleni ali samozaposleni, in ki želite s svojim delom spreminjati svet na bolje.

Obveščamo vas, da so prijave na usposabljanje v terminu med 30. 11. 2020 in 24. 12. 2020 zaradi velikega števila prijavljenih že zaprte, vendar prijave še vedno zbiramo za nadaljnjo izvedbo usposabljanja v letu 2021. Izvedbo načrtujemo med januarjem in marcem 2021. Če bodo razmere dopuščale, bo usposabljanje potekalo v živo v Kopru. Če izvedba v živo ne bo možna, bomo usposabljanje izvedli preko spleta. Takrat vas bomo zainteresirane obvestili o podrobnostih in vam dali možnost, da se odločite za sodelovanje.

Tvojo prijavo jemljemo kot izraz interesa za to usposabljanje in zate ni obvezujoča. Dokončno odločitev za udeležbo sprejmeš po uvodnem srečanju, kjer bomo predstavili projekt, izvajalce, posamezne module usposabljanja in odgovarjali na tvoja vprašanja.

Ob uspešno zaključenem izobraževanju in izpolnjevanju pogojev sodelovanja bomo podelili potrdila o sodelovanju. Pogoji pa so:
- udeležba na uvodnem intervjuju
- 80% prisotnost v času usposabljanja in
- izvedba vsaj ene aktivnosti za zaposlitev.

Prosimo, da si pri izpolnjevanju prijave pozoren pri vpisovanju svojih osebnih podatkov, saj jih bomo (v primeru uspešno zaključenega usposabljanja) uporabili za izdajo potrdila.

Email address *
Ime in priimek: *
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Naslov (ulica in hišna številka, poštna številka in pošta) *
Telefonska številka: *
E-poštni naslov: *
Zakaj se želiš udeležiti uposabljanja Jaz, družba, služba? *
Status: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy