Mindfulness med Marie Forsman
Under den här föreläsningen får du lära dig mer om mindfulness tillsammans med Stockholms-Swean Marie Forsman.

Mindfulness handlar om att vara närvarande i stunden, vilket gör det till ett kraftfullt verktyg för att hantera stress, obehag, smärta, rädsla etc. Vi kan med hjälp av mindfulness också stärka förmågan att uppmärksamma och fokusera på det vi egentligen vill.

Om Marie Forsman:
Efter att ha lagt dansen på hyllan har Marie varit involverad i "wellness" på många olika sätt. Hon har arbetat som massageterapeut, personlig tränare och Life Coach, både i USA och i Sverige och alltid med fokus på hela personen.
Detta har tagit sig uttryck i utbildning och coaching både individuellt och i grupp med bl.a styrketräning, Aerobics, Mindfulness, Ayurveda, EFT (Emotional Freedom Technique), NLP (Neuro Linguistic Programming) och Terapeutisk Hypnos.


Läs mer om Marie på hennes hemsida: www.mindtolife.com


TID: Måndag 4 maj, 16.00 Stockholm, 15.00 London, 10.00 New York, 7.00 San Francisco

ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar runt mindfulness som du vill att Marie tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.



Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarie-verktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan, via email.

Håll utkik!
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Email: *
Your answer
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Your answer
Om du har funderingar eller frågor runt mindfulness , så skriv dem gärna här:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy