ANKETA - Istraživanje mobilnosti stanovnika grada Dubrovnika
Dobrodošli na anonimnu online anketu!


Ova anketa napravljena je u svrhu istraživanja mobilnosti stanovnika grada Dubrovnika i povećanja održivosti prometnog sustava u gradu Dubrovniku. Sastoji se od seta pitanja kojima se nastoje prikupiti podaci o navikama putovanja stanovnika Dubrovnika, o njihovim stavovima i načinu na koji percipiraju prometni sustav na području grada Dubrovnika.

Zašto je istraživanje potrebno?

Istraživanje se radi u sklopu projekta CHESTNUT, financiranog iz programa Interreg Danube Transnational Programme 2014-2020. Projekt CHESTNUT se bavi problemima urbane mobilnosti s ciljem smanjenja motornog prometa za 2-3% u urbanim sredinama u narednih 5 godina. Projektne aktivnosti se baziraju na održivim oblicima transporta (javni prijevoz, bicikliranje, pješačenje, električna vozila...) koji će se doprinjeti razvoju ekološki održive sredine.

U skopu projekta nastoji se izraditi Plan održive mobilnosti Grada Dubrovnika, skraćeno SUMP Dubrovnik (SUMP = Sustainable Urban Mobility Plan) čijim će se mjerama smanjiti negativan utjecaj motoriziranog prometa na ljude. Cilj SUMP-a je čovjeka staviti u središte i maksimalno ga uključiti prilikom prometnog planiranja zajednice.


Kako Vam ova anketa može pomoći?

U razvoj grada i njegovih javnih površina potrebno je uključiti mišljenje njegovih građana, stoga je Vaš glas bitan.

Sudjelovanjem u istraživanju imate priliku doprinijeti povećanju prometne održivosti svoga grada te izraziti svoje mišljenje o postojećem stanju i smjeru u kojemu bi se promet u gradu Dubrovniku trebao razvijati.

Ispunjavanje ankete traje otprilike 8 minuta.

Sretno!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Savez za željeznicu. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms