Αίτημα υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις δράσεις του Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©
Το Πρόγραμμα με τον διακριτικό τίτλο «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (διαβάζεται «ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ») αφορά τη μελέτη των αναγκών των ωφελούμενων στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, σε όλο το φάσμα της παιδικής ηλικίας.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα οργανωθούν συναντήσεις (ημερίδες – εργαστήρια) για τις οικογένειες των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή αναπηρία.

Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο, η ομάδα Έργου του Προγράμματος θα επισκεφτεί δομές (πλαίσια) σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή αναπηρία, με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να παρουσιάσουν με τα δικά τους μάτια τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους σχετικά με το πλαίσιο όπου φοιτούν.

Το «ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ» καλύπτει όλες τις δομές που παρέχουν εκπαίδευση, αποκατάσταση, φιλοξενία, αθλητισμό, ψυχαγωγία, μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή αναπηρία, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Περιφέρεια Αττικής και υλοποιείται από το «Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής» (ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ) και τη «Νόηση στο διαδίκτυο» (NOESI.gr). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα: https://noesi.gr/pronoisekiesi

Εάν θέλετε να δηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετέχετε σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος, συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Ο λόγος που θέλετε να συμμετέχετε (απαιτείται). *
Πείτε μας, αν θέλετε να συμμετέχετε ως μέλος της οικογένειας ενός ατόμου με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ατόμου με αναπηρία ή αν είστε εκπρόσωπος φορέα (δομής).
Required
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
Μπορείτε να μας ζητήσετε να αφαιρέσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ανά πάσα στιγμή από τη λίστα παραληπτών ενημέρωσης για το Πρόγραμμα. Δείτε, αν θέλετε, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων από το NOESI.gr στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/privacy-policy.
Το ονοματεπώνυμό σας.
Δεν είναι υποχρεωτικό να δηλώσετε το όνομά σας, αλλά θα ήταν σημαντικό για εμάς να σας γνωρίσουμε.
Your answer
Περιοχή κατοικίας ή εργασίας.
Πείτε μας σε ποιον Δήμο μένετε ή εργάζεστε.
Your answer
Το E-mail σας (απαιτείται). *
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση (E-mail) που θα δηλώσετε παρακάτω, θα λάβατε την πρώτη επικοινωνία από ένα μέλος της ομάδας Έργου του Προγράμματος.
Your answer
Το τηλέφωνό σας.
Αν θέλετε, γράψτε το τηλέφωνό σας (κινητό και σταθερό).
Your answer
Στείλετε ένα μήνυμα προς την ομάδα Έργου.
Εδώ μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα προς την ομάδα Έργου του Προγράμματος, όπως σκέψεις, προτάσεις, ερωτήματα, απορίες, που τυχόν θέλετε να λάβουμε υπόψιν.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of NOESI.gr. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms