Infrastructura pentru biciclete - implicare asociații și specialiști independenți
Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și asociația OPTAR (Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România) au semnat un Protocol de Colaborare în scopul realizării unui ghid metodologic de reglementare a proiectării, execuției, utilizării și mentenanței lucrărilor de infrastructură pentru biciclete ca parte integrantă din procesul de dezvoltare durabilă în România, document care va fi promovat prin ordin al ministrului dezvoltării regionale și administrației publice.

Primul draft a fost finalizat si va fi disponibil asociațiilor și specialiștilor independenți pentru îmbunătățire. Dacă doriți să fiți contactat pentru a contribui în următoarea etapă, vă rugăm să completați acest formular. Precizăm că administrațiile locale și centrale vor fi contactate, într-un demers similar, de partenerii noștri din minister (MDRAP).

ATENȚIE! Documentul va urma procedurile privind consultarea și dezbaterile publice doar după ce documentul va fi revizuit în urma analizei de către administrațiile locale, poliție, asociații și specialiștii independenți.

Doresc să consult draftul documentului și să îmi spun punctul de vedere *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service