Mapa d'Educació Comunitària a Barcelona 2018
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci d’Educació, la FAPAC, el CJB, Rosa Sensat, CCOO i el CEESC està impulsant una nova edició del Mapa d’Educació Comunitària a la ciutat.
Aquest Mapa volem que sigui un fidel reflex de la riquesa i el tarannà de la ciutat, els seus barris i la ciutadania que hi viu.
Per fer-lo possible ens cal la vostre col·laboració. Us agraïm l’atenció i us demanem respondre les següents preguntes. Respondre el qüestionari us prendrà 5 minut de temps. Gràcies!
1. Nom del Centre educatiu/Entitat (si ets una entitat, posa entre parèntesi si pertanys a una Federació. Si ets una AMPA, encapçala el nom del centre per la paraula AMPA) *
Your answer
2. Districte on es troba *
3. D'acord amb la següent definició "L’ educació comunitària és aquella que es dóna des de la comunitat, per a la comunitat i amb la comunitat. Per tant, no és una acció individual sinó el resultat d’un treball conjunt entre diferents agents del territori", vostè considera que al seu centre s’ha desenvolupat o s'està desenvolupant alguna experiència d’educació comunitària en el curs actual? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms