Aanmelden voor leerreis 'Aan de bak in Den Bosch' van september t/m december 2018
Aan de bak in Den Bosch: verandering brengen in je straat, wijk of werk door samen te leren en werken aan uitdagingen met een leerreis van september tot en met december 2018)

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!
Je ziet in jouw straat, wijk of organisatie een probleem of uitdaging. Je ziet dat het anders kan. Je wil daar verandering in brengen. Maar hoe? Hiervoor heb je anderen nodig maar dat gesprek aangaan is soms best spannend. En als je dat eenmaal gedaan hebt, hoe ga je dan verder? Daar helpen wij je bij! Want bij dit soort veranderingen kun je best een steuntje in de rug gebruiken. Van september tot en met december gaan we jou in een reeks bijeenkomsten voorzien van het bewustzijn en de tools om de verandering die jij ziet dat nodig is, mogelijk te maken.

Wat gaan we doen?
Verandering is een ontdekkingstocht waarbij je weet dat je in beweging moet komen maar waarbij je niet weet waar je precies uit gaat komen. Wij, Nuala Burns en Judy de Graaff, bieden ondersteuning aan jou, de veranderaar die de toekomst samen wil bouwen. We weten dat het een pittige taak is waar net dat beetje support en begeleiding het succes kan bepalen. Omdat wij zien dat die ondersteuning in organisaties werkt, willen we dit ook aanbieden aan de inwoners van Den Bosch, die zich hard maken voor de straten en wijken in deze mooie stad.

Van september tot en met december ben je welkom op een leerreis waarin we op onderzoek gaan naar waar je tegenaan loopt - met je team, wijk of organisatie - en wat het probleem is. Je leert observeren en luisteren naar dat wat je nog niet eerder zag. Vanuit daar zoeken we samen naar mogelijkheden voor een andere toekomst. We werken samen aan oplossingen terwijl we leren van elkaar. Daarnaast brengen we de mensen die vernieuwing en verandering willen in Den Bosch, bij elkaar. Zodat we elkaar weten te vinden en elkaar kunnen steunen. Los van achtergrond, opleiding, politieke voorkeur of wat dan ook. Een groep Bosschenaren die het beste voor hebben met elkaar en met de stad.

Hoe gaan we dit doen?
Veranderen doe je niet alleen. Je kunt van elkaar leren en elkaar inspireren. Daarom sluiten we aan bij een wereldwijde beweging van veranderaars die in diezelfde maanden een gedegen en bewezen succesvolle online training volgt: ‘MITxU.lab: transforming business, society and self’. Je kunt zelf bepalen hoeveel je hierin duikt naast de bijeenkomsten. De Theorie U-veranderaanpak die hierin wordt geduid, gebruiken we als basis voor de bijeenkomsten.

Voor wie is het?
Iedere inwoner van Den Bosch is welkom. Actieve wijkbewoners, enthousiaste pioniers en vernieuwers binnen Bossche organisaties. Onze stad en (sociale) vernieuwing die we willen brengen in Den Bosch, is de basis voor dit proces. Het kan zijn dat je al ergens tegenaan loopt en die uitdaging uit wil pluizen tijdens deze bijeenkomsten. Alleen of samen met een team. Maar je mag ook aansluiten als je wil ontdekken wat deze leerreis je kan brengen, je anderen willen ontmoeten of nog zoekende bent in wat je wil doen.

Wanneer is het?
We komen op dinsdagavonden bij elkaar, te weten: 25 september, 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 13 november en 4 december 2018 van 19.30u tot 22.00u. De locatie wordt Den Bosch, maar we zoeken nog naar ruimte!

Wat kost dit?
Omdat we dit laagdrempelig willen houden werken we met wederkerigheid in plaats van een vast bedrag. Zo kan iedereen aansluiten! Wil je een bedrag schenken, beschik je over ruimte waar we bijeenkomsten kunnen houden of heb je bepaalde kennis die we tijdens dit traject in kunnen zetten? Geef aan wat jij kan bieden en wij gaan er over met je in gesprek. Wij zetten onze tijd en energie in om deze leerreis vorm te geven en je tools aan te bieden om zelf met verandering in gang te kunnen zetten. Onze begeleiding beperkt zich dan ook tot de bijeenkomsten. Voor initiatieven en ideeën die hieruit voorvloeien draag je zelf verantwoordelijkheid. Mocht je aanvullende begeleiding nodig hebben, dan denken we uiteraard graag mee hoe dit vorm kan krijgen. Tenslotte: als je je aanmeld, rekenen we op je komst en doe je mee. We starten wanneer er minimaal 10 deelnemers zijn die deze reis mee willen maken.

Waar meld ik me aan?!
Ben je enthousiast en wil je mee doen? Meld je dan via dit formulier. Een week voor de bijeenkomst sturen we een mail met praktische informatie. Omdat we mee gaan op de flow van MITxUlab, is het handig als je je daar alvast aanmeld. Het is een gratis online training waar geen kosten aan verbonden zijn. Je kunt er voor kiezen alvast te starten of als je het teveel vindt, op een later moment aan te haken.

Wat je verder nog moet weten…
Ben je nieuwsgierig maar weet je niet precies wat je kan verwachten? Bel of mail ons gerust. Via 0648194827 of nualaburns@gmail.com kun je ons bereiken.

Wij hebben er ontzettend veel zin. Bouw jij mee aan de toekomst van Den Bosch? Tot snel.

Groet,
Judy de Graaff en Nuala Burns
Naam
E-mailadres
Woonplaats (en wijk)
Waarom wil je deelnemen aan de leerreis 'Aan de bak in Den Bosch'?
Wat kom je halen? (verwachtingen, kennis, ervaring, etc)
Wat kom je brengen? (kennis, ruimte, middelen, versnaperingen, etc)
Heb je eerder deelgenomen aan ‘MITxU.lab: transforming business, society and self'?
Clear selection
Wat wil je nog kwijt? (opmerkingen of vragen)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy