Anmälningsformulär Barnfestivalen 2020
Här anmäler du dig till Barnfestivalen 6 september 2020

Vi ser fram emot att träffa er och vi är glada att ni tillsammans med oss vill vara en del av Barnfestivalen 2020. Vi är övertygade om att det kommer bli en härlig festival med många trevliga aktiviteter och skratt. Vi ser gärna att ni visar upp er verksamhet och gärna visar hur tillgängliga era aktiviteter är för barn och unga.

Plats: Nääsområdet
Tid: 11-16

Festivaldagen:
Det är bra om ni är där i god tid innan för att hinna med de nödvändiga förberedelserna. Området öppnar för utställare kl. 8 och stänger för trafik kl. 10, då ska alla bilar vara parkerade på utställarparkeringen. Ingen lämnar området innan kl. 16. Utställarparkering på området är kostnadsfritt.

Det kostar inget att vara med men man ansvarar själv för att ta dit egen utrustning så som tält, stolar och bord med mera.

Innan festivalen kommer vi att anvisa er var ni ska stå. På festivaldagen finns personal på plats som hjälper er att hitta er placering. Om el behövs behöver vi veta detta omgående.

Vi ber er observera att Barnfestivalen har en tydlig hållbarhetsprofil och därmed ber vi er att INTE använda er av Giveaways så som flyers och liknande. Vi ber er samtidigt att ni gör insatser för att minska den totala avfallsmängden. Alla engångsartiklar måste vara miljöanpassade. Vi uppmuntrar er också att till att klimatkompensera för ert resande.

Vi ber er också observera att Barnfestivalen även i år är ett kranmärkt evenemang vilket betyder att inget buteljerat vatten, varken stilla eller kolsyrat, får säljas på festivalområdet.

Vi har ett 60-tal värdar på plats och har ni några frågor angående festivalen är det bara att höra av sig till Lisa Nauclér 0761-29 55 38 eller barnfestivalen@lerum.se

Läs mer om Barnfestivalen på www.barnfestivalen.se

Här kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter.
https://www.lerum.se/Kommun-och-politik/Beslut-insyn-och-sakerhet/Personuppgifter
Förening/kommun/företag *
Your answer
Kontaktperson *
Your answer
Mejladress *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Beskrivning av aktivitet *
Your answer
El
Övriga upplysningar.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lerums kommun. Report Abuse