Anmälan till möte i Swedsofts Industrial Open Source Network - 17/5, 2019
Så var det dags för andra workshopen för Swedsofts Industrial Open Source Network. Agendan denna gång kommer fokusera på två teman: Open Data och Open Source and Functional Safety:

10:00 - 12:00 Open Data
12:00 - 12:45 Lunch
12:45 - 14:45 Open Source and Functional Safety
14:45 - 15:00 Next meeting

Kontakt: Nicolas Martin-Vivaldi, nicolas.martin-vivaldi@addalot.se eller +46 706 800 521
OBS! Glöm inte att klicka på skicka i slutet.

Praktisk information
När: Fredag, 17/5, 2019 (10:00-15:00)
Var: LTH, Datavetenskap (Ole Römers väg 3, 223 63 Lund, E:2116 http://fileadmin.cs.lth.se/cs/Bilder/Salar/E2116.pdf )
Anmälan: 3/5 2019

(LTH kommer anordna eget/öppet seminarium ca 08:30-10:00 kring Open Data - anmälan kommer separat. Seminariet kommer att sammanfatta: https://mobileheights.org/wp-content/uploads/2019/02/190313_22-OCD_invitation.pdf)

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Företag/organisation *
Your answer
Telefon
Your answer
Eventuell specialkost
Lämna denna tom om du inte har någon specialkost.
Eventuella meddelanden
Your answer
Genom att anmäla mig är jag medveten om och godkänner:

1. Hantering av personuppgifter
Att Swedsoft som förening och genom dess kansli (Teknikföretagens Branschgrupper AB) samt Addalot Consulting AB
som sammanhållande av nätverket kommer att hantera de uppgifter som delas i detta formulär för att förbereda, genomföra och följa upp detta evenemang. Uppgifterna namn, företag och eventuell specialkost kommer att delas med mötets värdorganisation LTH för att kunna genomföra mötet. Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. För mer information om hur och varför vi behandlar personuppgifter, läs gärna vår personuppgiftspolicy (http://www.swedsoft.se/om/personuppgiftspolicy/). Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@swedsoft.se när som helst kan begära att mina uppgifter tas bort.

2. Nyhetsbrev, inbjudningar till nätverket
Att jag hamnar på Swedsofts Industrial Open Source Networks utskickslista för inbjudningar till evenemang samt nyhetsbrev och information till nätverket. Jag är även införstådd i att jag när som helst har rätt att begära att bli borttagen från en eller flera av dessa listor. Detta görs genom att klicka på avregistreringslänken eller meddela info@swedsoft.se.

3. Nyhetsbrev, inbjudningar med mera från Swedsoft
Att jag hamnar på Swedsofts utskickslista för inbjudningar till evenemang samt nyhetsbrev och information till Swedsofts utökade nätverk. Jag är även införstådd i att jag när som helst har rätt att begära att bli borttagen från en eller flera av dessa listor. Detta görs genom att klicka på avregistreringslänken eller meddela info@swedsoft.se

4. Fotografering
Att det under dagen kommer att tas bilder. Dessa bilder kan av Swedsoft och nätverket i vissa fall komma att publiceras online, i tryckt material och i digitalt material. Både i redaktionella sammanhang och i marknadsföring av evenemang och föreningen. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@swedsoft.se när som helst kan begära att en bild på mig tas bort.

5. Specialkost
Att om jag fyller i specialkost kommer denna information att delas med representanter för LTH som samordnar lunch. För dessa uppgifter om kost har jag säkerställt att samtycke finns till behandlingen av känsliga personuppgifter. Dessa uppgifter kommer att raderas 7 dagar efter aktuellt evenemang.

6. Deltagarlista
På evenemanget kommer vi att dela ut en deltagarlista. Meddela oss om du inte vill finnas med på denna.

Genom att klicka i "jag accepterar detta" godkänner du ovanstående villkor. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service