Kennisbijeenkomst: erfgoed op Wikimedia
Op maandag 1 oktober organiseert Wikimedia Nederland een kennisbijeenkomst die speciaal bedoeld is voor erfgoedprofessionals. Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over de verschillende Wikimedia-platforms, en waarom het belangrijk is om daar aanwezig te zijn. Aan het eind van de dag ben je in staat om te bepalen of (delen van) je collecties via Wikimedia beschikbaar gesteld kunnen worden of niet. Je bent in staat om de eerste stappen te zetten die nodig zijn om je collectie beschikbaar te stellen. En je hebt een goed idee van de (tijds)investering die hiervoor nodig is.

De bijeenkomst begint om 13.00 uur en eindigt om 17:00 uur. De locatie is Tresoar, Boterhoek 1, 8911 DH Leeuwarden.

Om een beeld te krijgen van hoeveel deelnemers we kunnen verwachten, vragen we je om je in te schrijven voor deze middag. Je (persoons)gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden verstrekt. Vragen kun je mailen aan info@wikimedia.nl.

Hartelijk bedankt en tot ziens op 1 oktober!

Email address *
Naam organisatie *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Heb je al ervaring met een van de Wikimedia-projecten?
Ja
Nee
Wikipedia
Wikidata
Wikimedia Commons
Hoe wist je van deze bijeenkomst
Wil je de Wikimedia Nederland nieuwsbrief ontvangen? Deze verschijnt 10 keer per jaar, en je kunt je ook weer eenvoudig afmelden.
Ga je akkoord met het verwerken van uw gegevens volgens de AVG? *
Deelnemers van evenementen van Wikimedia Nederland worden geacht het beleid Vriendelijke Ruimtes te respecteren. Het beleid is na te lezen op: https://nl.wikimedia.org/wiki/Over_ons/Vriendelijke_ruimtes. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Wikimedia Nederland. Report Abuse - Terms of Service