Modul Literasi Awal (Modul Lit-A) untuk Kanak-kanak berumur 2+, 3+, dan 4+ Tahun
Senarai penulis:

Dr. Zainiah binti  Mohamed Isa, Dr. Juppri bin Bacotang, Dr. Mazlina binti Che Mustafa, Cik Nur Fatin binti Zainuddin, En. Azizuddin bin Kastari (Fakulti Pembangunan Manusia, Universiti Pendidikan Sultan Idris)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Assalamualaikum WBT dan salam sejahtera.

Modul Literasi Awal (Modul Lit-A) merupakan dapatan kajian “Pembinaan Sebuah Modul untuk Pecutan Penguasaan Asas Literasi bagi Kanak-kanak berumur 2+, 3+, dan 4+ Tahun” yang mendapat dana daripada Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) melalui Skim Geran Penyelidikan Fundamental (FRGS), Kod Penyelidikan: 2013-0062-107-02.

Salah satu objektif kajian tersebut adalah untuk membangunkan modul kemahiran literasi awal supaya dapat digunakan oleh semua pendidik di TASKA. Justeru itu, adalah dimohon semua pendidik yang berminat untuk mengisi maklumat berikut bagi memuat turun modul yang disediakan untuk kegunaan dan panduan pelaksanaan  aktiviti di TASKA.

Semoga modul ini dapat dimanfaatkan oleh pendidik dalam membantu perkembangan kemahiran literasi awal bagi kanak-kanak taska.

Sekian, terima kasih.
Borang Muat Turun Modul
Nama *
Email *
Jawatan *
Institusi/TASKA *
Pautan untuk muat turun disediakan selepas klik butang Submit.
Hak Cipta Terpelihara 2018 © LY2018001965
(Tidak dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian buku ini sama ada dalam bentuk tulisan atau ilustrasi secara elektronik, fotokopi, mekanik dan lain-lain sebelum mendapat kebenaran daripada penulis.)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universiti Pendidikan Sultan Idris. Report Abuse