INSCRIPCIÓ ESPORTS VORAMAR 2019-2020
Recordem que aquest formulari només cal que l'omplin aquells alumnes que no formen part de cap equip de l'escola i els alumnes que han fet iniciació esportiva i volen seguir fent esport a l'escola. Els que ja han participat en algun equip durant el curs, si no diuen el contrari entenem que segueixen.
Email address *
NOM DE L'ALUMNE *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
Curs que farà en el 2019-2020 *
Activitat en la que s'inscriu *
Required
Pagament CURSES D'ORIENTACIÓ
Per a fer la inscripció a les curses d'Orientació caldrà abonar una única quota que es fixarà més endavant, quan tinguem els preus que marca el CEEB (uns 30€ aprox.). La quota única permet a l'alumne/a participar a les 6 curses. Aquesta quota inclou la gestió de les fitxes i l'assegurança.
Nom i Cognoms del pare, mare o tutor legal que autoritza *
Your answer
DOCUMENTACIÓ
Tots aquells alumnes que s'inscriguin per primer cop a Bàsquet, Handbol o les Curses d'orientació han de portar a la
recepció la següent documentació:
- Fotocòpia de la targeta sanitària
- 2 fotografies de carnet
Si fan més d’un esport amb un cop que s’entregui ja n’hi ha prou
OBSERVACIONS
Your answer
LOPD
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD), així com tots els reglaments que en cada moment la desenvolupin, l’informem que totes les dades de caràcter personal facilitades per vostè, així com totes les dades que es demanin durant el desenvolupament del curs escolar seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers de l’Escola Voramar amb la finalitat de participació de les activitats esportives que organitza l'escola.
En aquest sentit, vostè hi consent expressament i autoritza de manera voluntària que totes les seves dades siguin tractades pel centre escolar per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment, així com per remetre’l informació relativa a la finalitat..
En tot cas, l’informem que vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, a la Direcció de l’Escola Voramar

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Escola Voramar. Report Abuse - Terms of Service