Col·laboració alumnat de ciències de la salut amb COVID19
Davant d’aquesta situació d’excepcionalitat pot ser que es necessiti en certs moments l’ajuda dels estudiants de Ciències de la Salut per tal de realitzar certes tasques de suport. És per això que davant de certes demandes o crides que ens puguin fer arribar des dels nostres hospitals associats, des del Consell d’Estudiants de Medicina de Catalunya creem aquesta base de dades per tal de poder donar una ràpida resposta.

Estem tenint moltes respostes, però encara en necessitem més. Les noves incorporacions a la base de dades es faran cada dia, a mida que anem digerint la gran quantitat de dades que estem rebent. Preguem paciència.
Email address *
Nom i Cognoms *
Grau *
Universitat *
Curs *
DNI *
Mòbil *
Codi postal on estàs aquests dies *
Distancia que pots recórrer amb transport privat (quilòmetres) *
Caminar ho considerem un transport privat. Ens interessa aquesta informació ja que és recomanable no agafar el transport públic
Disponibilitat *
Required
Tasques que estaries disposat/da a realitzar *
Required
Comentaris
Altres capacitats o formacions que puguin ser d'utilitat (carreres, experiència, altres formacions,...).
Protecció de dades *
El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell d'Estudiants de Medicina de Catalunya (NIF G25616392), amb seu a Carrer Montserrat Roig 8, Lleida i correu electrònic presidencia.cemcat@gmail.com. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites per tal d'oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis que es puguin derivar de les necessitats dels centres hospitalaris per fer front a la pandèmia del COVID19. Les dades proporcionades es conservaran fins que la Organització Mundial de la Salut doni per acabada la pandèmia COVID19. Les dades es podran cedir a tercers, només en els casos que es requereixi per a realitzar el servei pel qual t'estàs inscrivint. Tens dret a obtenir confirmació sobre si el Consell d'Estudiants de Medicina de Catalunya estem tractant les teves dades personals per tant tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries. Així mateix sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats i per cedir les teves dades a les organitzacions que requereixin aquests serveis.
Required
Compromís de salut pública *
Les persones voluntaries es comprometen a seguir estrictament les següents mesures de salut pública: Higene de mans periòdica i al entrar i sortir dels llocs. Manteniment de una distància de seguretat d'un metre amb la resta de la gent. Limitar la interacció amb altres persones i evitar quedades socials (cinemes, bars...). També s'evitaran altres aglomeracions de persones com cues, transport públic...
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy