Opgaveformulier Bouwavond
Geef je op voor de Bouwavond van 22 mei!

Het opgaveformulier werkt als volgt:
Als eerste geef je aan of je van plan bent om naar de avond te komen. Daarna geef je aan welk project jouw voorkeur heeft. Ik zal aan de slag gaan om iedereen een plek te geven.

Presentactie: de meeste van jullie zullen ondertussen wel weten wat dit inhoudt. Er worden op de avond twee acties georganiseerd waar je aan mee zou kunnen doen. Er is een sociale en praktische actie. Tijd: 19:00-22:00.
https://stichtingpresent.nl/leiden/

BUUV: BUUV is een vrijwilligersorganisatie die werkt als een soort van marktplaats. Op de site kunnen mensen zich registreren en berichtjes plaatsen. In die berichtjes kunnen ze vragen om hulp of juist hulp aanbieden. Je kan ervoor kiezen om op de Bouwavond als hulpbieder (in een tweetal) iemand te bezoeken. Tijd: eigen invulling. Neem om meer een idee te krijgen een kijkje op de site https://leiden-leiderdorp.buuv.nu/ .

HiP: sommige Ichthianen zijn hulpbieder bij HiP. Bij deze optie kies je ervoor om langs degene te gaan die jij bezoekt voor HiP en een andere Ichthiaan hier naar mee te nemen. Tijd: eigen invulling. https://www.voorelkaarleiden.nl/hip

Huis op de Waard: dit is een woonzorglocatie in Leiden. Sommige ouderen wonen hier zelfstandig, andere wonen in een gesloten afdeling. Er wordt nog gezocht naar een activiteit waaraan we mee kunnen werken. Het kan bijvoorbeeld een spelletjesavond worden of wandelen met de bewoners. De activiteit zal in de middag zijn of aan het begin van de avond. Tijd: 14:30-16:00 of aan het begin van de avond.
https://marente.nl/woonzorglocaties/locaties/huis-op-de-waard

Naam (voor- en achternaam) *
Your answer
Ik kom op de Bouwavond *
Required
Welk project heeft jouw voorkeur? Je kan meerdere opties aangeven. *
Required
Vragen/opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service