HJÆLPERPROFIL - beskrivelse af frivillig hjælper i Hald Forsamlingshus

Denne hjælperprofil er en beskrivelse af dig som frivillig hjælper i Hald Forsamlingshus. Når du har udfyldt den, bliver den automatisk sendt til Eva Jakobsen, som er koordinator for de frivillige i vores forening.

Beskrivelsen skal gøre det lettere for foreningen at pege på den eller de opgaver, som du måske vil være med til at løse. Beskrivelsen er ikke bindende og du kan altid ændre den eller helt få den slettet.

  Kontaktoplysninger på dig

  Husk at give besked til koordinatoren, hvis du skifter e-mailadresse eller mobilnummer
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Oplysninger om den hjælp, du vil tilbyde

  Vi vil gerne vide, hvilke opgaver der interesserer dig, og hvad du helst ikke vil hjælpe med. Det er også vigtigt at vide, i hvilket omfang vi må bede om din hjælp. Vi sætter en ære i at leve op til dine ønsker og vil derfor gøre vores alleryderste for det.
  This is a required question
  Jeg kan lide at planlægge arrangementer
  Jeg kan lide at løse praktiske opgaver
  Jeg vil gerne være tovholder for et arrangement
  Jeg vil gerne tilknyttes en fast opgave, der kører stort set hele året rundt
  Please enter one response per row
  This is a required question

  Opgaver du måske vil hjælpe med

  Herunder sætter du kryds ud for de opgaver, som du måske vil hjælpe med, sammen med andre frivillige. Du behøver ikke have en relevant faglig uddannelse. Husk at dette skema ikke er en udtømmende liste og den er kun er vejledende for os, og du kan altid sige nej til en opgave, hvis du aktuelt ikke har tid eller lyst. Men for at vores planlægning af opgaver går op, er det rart, hvis du krydser så mange opgaver af som muligt. Så har vi noget at vælge imellem og vi skal nok sørge for, at du ikke kommer til at hjælpe oftere end det, du selv har skrevet ovenfor. Når du bliver hyret til en opgave, vil du og de andre frivillige få konkrete detaljer om, hvordan den enkelte opgave kan eller skal løses.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Sådan fungerer frivilligarbejdet i vores forening

  Vi samler alle disse hjælperprofiler i et fælles skema – en såkaldt hjælpertavle. Det er her planlæggeren i foreningen kan se, hvilke frivillige han/hun kan trække på. Når du får en henvendelse om hjælp til en opgave, kan du altid sige ”Nej tak – ikke denne gang”. Det er kun Hald Forsamlingshus bestyrelsen der har adgang til de indtastede oplysninger og de bliver ikke offentligjort.
  This is a required question

  Tak for din interesse!

  Vi ønsker dig hermed velkommen og håber, at du bliver glad for at være en del af Hald Forsamlingshus hjælperkorps! På vegne af Hald Forsamlingshus Eva Jakobsen, frivilligkoordinator Mobil: 23 61 67 70 Mail: bestyrelsen@haldforsamlingshus.dk Web: www.Haldforsamlingshus.dk