Anmälan till Borås Swimrun Sprint Series 2021

SWIMRUN SÄSONGEN ÄR IGÅNG - Välkomna till Borås Swimrun Sprint Series 2021!

Träningstillfälle med tävlingskänsla. Ta chans till att vinna fina priser, vi bjuder på finisher-fika och kör om vädret tillåter alltid korvgrillning efter varje race.

Man anmäler sig individuellt och tävlar i singelklass men man kan naturligtvis teama upp sig med en kompis på plats om man vill träna tillsammans med sin partner. Vem som helst kan vara med!


Datum:

- ONSDAG 23 JUNI KL. 18.00 (OBSERVERA TIDEN)
Den 23 juni, under midsommarveckan, bjuder vi på en specialare där vi då erbjuder möjligheten att tävla och delta över den dubbla distansen för att fira årets ljusaste vecka. Double Trouble:) Alltså fyra varv. Och då kör vi start kl 18 för att hinna med. Och om vädret tillåter fortsätter vi vår grill-tradition men dagen till ära så bjuder vi hamburgare istället för korv. Naturligtvis går det bra att även den 23/6 köra den ordinarie distansen, två varv.

- TORSDAG 1 JULI KL. 18.30

Anmälan: Fyll i formuläret nedan och SWISHA nu i samband med anmälan 200kr till 123 67 63 023 (Colting Communication AB). Skriv ditt namn i meddelandefältet.


Plats: Pickesjön Borås (se karta). Ett fåtal parkeringar finns vid eventområdet, använd ordinarie parkering och promenera bort om det blir fullt.

Tävlingsbana: Två varv på en bana runt Pickesjön, cirka 8km löpning och 800m simning uppdelat på fyra simningar per varv. Banan kommer att vara utmärkt med snitslar, skyltar och flaggor. Tidtagning sker och målgångstid presenteras i resultatlista efter slutfört lopp.

Utrustning: Valfri, exempelvis swimrun-våtdräkt, vanlig våtdräkt eller swimpants, simglasögon, simmössa. Paddlar, dolme tillåtet. Vi tillhandahåller swimrunväst med ert bib/startnummer.

Max antal deltagare: 150. Anmälan bindande.

Frågor: malin@colting.se
Email *
För- och efternamn *
Borås Swimrun Sprint Series *
Required
Ditt namn på Instagram (valfritt)
Jag godkänner att ovan uppgifter samlas in i syfte att arrangera Borås Swimrun Series samt att bilder tagna under loppet kan komma att publiceras i sociala kanaler och i marknadsföringssyfte. Jag samtycker även till att information via nyhetsbrev kan skickas ut före och efter arrangemanget till den av dig angivna mailadressen. *
Jag förstår att detta träningstillfälle sker på min egen risk och att företaget Colting Communication AB inte kan hållas ansvarig om något skulle hända mig eller min utrustning under detta tillfälle. Jag som deltagare förstår att simkunnighet är ett krav och är medveten om att väder och vind kan påverka vattentemperaturen. *
BANREKORD DAM - 47.07.5 Hanna Skårbratt
BANREKORD HERR - 43.30.3 Alexander Berggren
2-VARVS BANA, totalt 820m simning + 7.8km löpning
Start/Mål vid Hundparken, Pickesjön Borås: https://goo.gl/maps/cnR63p2uwmkqs2GR9
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Colting Communication AB. Report Abuse