Tammikuun viileimmät Afterworkit SKOL Konsulttinuorten kanssa ja työryhmän järjestäytymiskokous

Hei Konsulttinuorten jäsenet ja työryhmätoiminnasta kiinnostuneet!

Haluatko verkostoitua alan tuoreimpien ja nousevien tekijöiden parissa? Tule viettämään kanssamme vuoden 2024 alkajaisten kunniaksi afterworkkeja upeissa puitteissa hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Luvassa on rentoa verkostoitumista työpäivän aherruksen jälkeen. Tilaisuudessa on myös saunomismahdollisuus, joten varaathan oman pyyhkeen mukaan. Tapahtumassa ei muuta ole erikoisempaa ohjelmaa, mutta illan mittaan SKOL KN työryhmä pitää vuoden 2024 työryhmän järjestäytymiskokouksen.

Innostaako erilaisten tapahtumien organisointi sekä monialainen tiimityöskentely? SKOL konsulttinuorten työryhmässä sinulla on mahdollisuus päästä osaksi ainutlaatuista työryhmää, joka verkostoituu aktiivisesti sekä vie konsulttialaa eteenpäin, nimenomaan nuorten näkökulmasta. Työryhmän tehtävänä on järjestää ja aktiivisesti kehittää toimintaa Konsulttinuorten verkostolle, sekä edistää myös muutoin suunnittelu- ja konsulttialan kiinnostavuutta.  Olemme työryhmässä järjestäneet erilaisia koulutuksia, liittyen esimerkiksi ihmissuhdetaitojen kehittämiseen ja hyvinvointiin. Lisäksi järjestämme rentoja illanviettoja, joissa laaja jäsenverkostomme pääsee verkostoitumaan ja viettämään aikaa muiden konsulttinuorten kanssa. Tartu nyt tilaisuuteen ja hae SKOL konsulttinuorten työryhmään 2024!

Työryhmän järjestäytymiskokous pidetään 30.01.2024 osana vuoden ensimmäistä Konsulttinuorten afterwork -tilaisuutta. Voit ilmoittautua afterworkeille ja ilmaista kiinnostuksesi osallistua Konsulttinuorten työryhmätoimintaan tämän lomakkeen kautta.

Tapahtuma järjestetään Teknologiateollisuuden kokous- ja saunatilassa osoitteessa Eteläranta 10, Helsinki.  

Voit myös osallistua tilaisuuteen, mikäli haluat vain rentoutua ja verkostoitua hyvässä seurassa. Muistathan ilmoittautua tapahtumaan 22.01.2024 mennessä, niin osaamme varata tarpeeksi tarjoiluja.

Mikäli et pääse osallistumaan tapahtumaan, voit ilmaista mielenkiintosi työryhmätoimintaan liittymisestä silti saman linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia Jamille Jami.Rosendahl@granlund.fi .

Työryhmän jäsenet toimivat oman työnantajansa edustajina työryhmässä, joten työryhmään voi hakea vain SKOL:n jäsenyrityksessä työskentelevä alle 35-vuotias nuori konsultti työnantajansa hyväksynnällä.

Jos Konsulttinuoret ovat uusi tuttavuus, lisätietoa ja menneitä tapahtumia pääsee katsomaan täältä: www.konsulttinuoret.fi

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Pääsetkö osallistumaan afterworkeille 30.1.2024? *
Erikoisruokavaliot ja/tai allergiat:
Oletko kiinnostunut osallistumaan SKOL Konsulttinuorten työryhmätoimintaan? *
Olen kiinnostunut konsulttinuorten työryhmässä seuraavista rooleista (valitse 1-3):
Voit halutessasi perustella lyhyesti, mihin rooliin ensisijaisesti haet ja miksi.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SKOL. Report Abuse