ANTRIM INCOMING TRAVEL FORUM ediţia a II-a, 2017
Dragi colegi,

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova invită reprezentanții industriei să participe la cea de-a II ediție a ANTRIM Incoming Travel Forum.

Rolul acestui eveniment, pentru al doilea an consecutiv este de a crea o platformă de colaborare dintre actorii din toate domeniile conexe industriei turismului: tur operatori,ghizi, vinării, organizatori de evenimente, companii avia, HORECA, meșterii populari etc, care unindu-și eforturile își vor amplifica rezultatele. Astfel, se va contribui la crearea unei imagini destoinice a țării atît pentru conaționalii care își doresc să revină acasă și să contruiască o afacere în acest domeniu cît și pentru partenerii internaționali, care oferă suport strategic în dezvoltarea acestei industrii complexe.

Incoming-ul, adică turismul receptor, constituie cea mai eficientă formă de turism, catalizator al cresterii economice, dezvoltării regionale și desigur dezvoltării socio-culturale a societății. Turismul de afaceri, sau turismul MICE este o nouă direcție pe care ne-am propus să o dezvoltăm. Promovarea Moldovei pe plan internațional, dezvoltarea pachetelor turistice comune cu parteneri din regiune, valorificarea potențialului turismului de afaceri sunt trei mari subiecte ce vor fi abordate în cadrul celei de-a doua ediții a Forumului de Incoming.

Subiectele vor fi abordate in cadrul panelurilor de discuții de catre speakeri locali, experți în PR și comunicare, speakeri internaționali si reprezentanți ai industriei turistice din România.

Cei interesați să participe pot completa formularul de participare de mai jos până sâmbătă, 15 iulie.

Evenimentul este organizat de ANTRIM cu suportul strategic al Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova, Guvernul Suediei si MIEPO.

Participarea la eveniment este gratuită.

ANTRIM INCOMING TRAVEL FORUM ediţia a II-a, 2017
Companie:
Your answer
Persoana de contact (Nume, Prenume):
Your answer
E-mail:
Your answer
Telefon de contact:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms