RSVP DAG VAN JONG KUNSTGEWELD
Cas-co en MIJNLEUVEN organiseren de Dag van Jong Kunstgeweld in Cas-co (Vaarstraat 94 3000 Leuven)

De Dag van Jong Kunstgeweld: een dag vol ontmoetingen tussen professionals uit de Leuvense cultuursector en een masterclass portfolio opbouw. Breng een werk mee en presenteer het, ga in gesprek, laat je inspireren en stap buiten met de start van een nieuw portfolio!

Startende kunstenaar? Of cultuurwerker/organisator die een volgende generatie kunstenaars wil ontmoeten? Schrijf je snel in via het formulier, de plaatsen zijn beperkt.


PROGRAMMA:


12u00 – 13u00: doors en lunch
13u00 – 15u00: break-out rooms: portfolio & presentatie; noden en behoeftes; zakelijke begeleiding.

Bevestigde namen: Laure Vanrijckeghem (M-Leuven), Thomas Odeurs (AmuseeVouz), Greet Verbruggen (Expo Leuven), Karen Joosten (STUK), Zoë Westelinck & Zoë Pauwels (MIJNLEUVEN/BAAS), Sammy Ben Yakoub & Jasper Tweepenninckx (Cas-co).

15u00 – 18u00: masterclass portfolio opbouw door Johannes Elebaut
18u00 – 19u00: receptie


MASTER CLASS #2: PORTFOLIO OPBOUW DOOR JOHANNES ELEBAUT


Tijdens deze masterclass wordt theorie omgezet in praktijk. Aan de hand van een aantal best practices en gewapend met ervaringsgetoetste tips & tricks gaan de kunstenaars aan de slag met eigen beeldmateriaal en content. Kunstenaars die al een portfolio hebben, krijgen constructieve feedback en kunnen verder bouwen op wat ze al hebben. Iedereen keert met een dummy onder de arm naar buiten.

Johannes Elebaut is praktijkdocent aan LUCA School of Arts Gent binnen de opleiding interieurvormgeving en begeleidt studenten in het presenteren van hun werk naar de buitenwereld. Naast LUCA runt hij al enkele jaren een eigen studio die de grenzen aftast tussen ruimtelijke vormgeving, grafisch ontwerp & fotografie en werkt sinds 2020 aan een artistiek parcours. Hij werkt als consultant en ontwerper nauw samen met kunstenaars (o.a. met Nástio Mosquito, Kelly Schacht) om hun werk mee vorm te geven en te presenteren.


https://johanneselebaut.com/

https://www.instagram.com/johannes_elebaut/


Adres van evenement: Cas-co, Vaartstraat 94, 3000 Leuven (het gebouw ligt ACHTER de rode studentenresidentie met hetzelfde adres. Neem contact met ons op via 0499925566 of info@cas-co.be

Email *
Naam + voornaam:
Ik ben een:
Ik neem deel aan: *
Required
Opmerkingen en/of vragen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy