Φόρμα συμμετοχής "Δημιουργικά Εργαστήρια Επανάχρησης"

Αυτό τον μήνα δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό και βάζουμε στο πρόγραμμα μας τα Δημιουργικά Εργαστήρια Επανάχρησης και πρωινές  εκτός από απογευματινές ώρες!

1 & 15 Φεβρουαρίου στις 18.30 μαθαίνουμε πώς το “Πλέξιμο με βελονάκι” μπορεί εκτός από χαλάρωση να μας προσφέρει μια πιο κυκλική και βιώσιμη καθημερινότητα! Φυσικά, με την καθοδήγηση της Λένας Ψημένου που υποδεχόμαστε πάντα με χαρά. Φτιάχνουμε  μια μοναδική πλεκτή θήκη για το παγούρι μας αξιοποιώντας νήματα που ήδη έχουμε! Έτσι, θα το κουβαλάμε μαζί μας μειώνοντας  τα απορρίμματά μας! 

26 Φεβρουαρίου, ξεκινάμε την ημέρα μας με ένα  ξεχωριστό εργαστήριο στις 11.00. Μαζευόμαστε και κατασκευάζουμε μια θερμοφόρα φιλική προς το περιβάλλον από κουκούτσια φρούτων και φυσικούς σπόρους! Υλικά χρήσιμα καθώς έχουν την ιδιότητα να εγκλωβίζουν και να αποδεσμεύουν τη θερμότητα λίγο, λίγο βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε μια οικολογική, χειροποίητη παντός καιρού θερμοφόρα.


Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν αλλά απαιτείται  κράτηση θέσης μέσω αυτής της φόρμας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2316009518.


Πληροφορίες:

Δημιουργικά Εργαστήρια Επανάχρησης

Πλέκουμε θήκη για το παγούρι μας - 1 & 15 Φεβρουαρίου | 18.30 - 20.30

Χειροποίητη θερμοφόρα με σπόρους - 26 Φεβρουαρίου | 11.00 - 12.30

Κύκλος - Αγίας Σοφίας 105 - Πλατεία Κουλέ Καφέ - Άνω Πόλη

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Όνομα *
Επώνυμο *
Εmail Eπικοινωνίας *
Θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης με τον σύνδεσμο, στον οποίο θα συνδεθείτε για να παρακολουθήσετε τη δράση. Παρακαλούμε αναζητήστε το email μας και στα ανεπιθύμητα (spam).
Θα θέλατε να επικοινωνούμε σε αυτό το email για τις επερχόμενες δράσεις μας; *
Η ΑΜΚΕ «InCommOn» σέβεται βαθύτατα την σπουδαιότητα της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία συλλέγονται και επεξεργάζονται από εμάς νομίμως, για καθορισμένους - με απόλυτο τρόπο - σκοπούς. Για να ενημερωθείτε περαιτέρω για τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα που μας διαβιβάζετε: https://incommon.gr/privacy-policy/
Σε ποιο εργαστήριο θα επιθυμούσατε να συμμετάσχετε; *
Το πρώτο εργαστήριο είναι διήμερο και απαιτείται συμμετοχή και τις δύο μέρες. Για κάθε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα ξεχωριστά.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of InCommOn. Report Abuse