Aanmelden Jaarmarkt Geuzenveld 08-07-2023 ROMMELMARKT KRAMEN
Welkom bij de nieuwe Jaarmarkt Geuzenveld! Een toffe combinatie van Amsterdam BLEND Market op het Lambertus Zijlplein en XXL Rommelmarkt op het Kruisherenpad: een dag vol verkoop en vermaak voor en door de buurt.
★ Creatie ★ Cadeaus ★ Curiosa ★ Food ★ Fun ★ Social ★ Muziek ★

Leuk dat je mee wilt doen! Hier kun je je inschrijven voor de XXL ROMMELMARKT.

*** De XXL ROMMELMARKT kramen zijn 2-meter en uitsluitend voor particulieren met eigen tweedehands spullen. Kramen zijn €5,-. Indien je extra (rek)ruimte wilt kun je daarvoor een extra kraam reserveren.

*** De BLEND MARKET kramen zijn 4-meter en bieden plaats voor particulieren met eigen bijzondere / vintage spullen, hobbyisten en creatieve ondernemers met kunst en creatie, online en winkel ondernemers met food, lokale producten, bijzondere non-food of workshops, stichtingen en non-profits met activiteiten. Ook is er een podium voor muzikaal talent met terras en ruimte voor sport, spel en workshops. 
Kramen zijn er vanaf €10,-. Ruimte voor eigen rekken, tafels, tent of truck is ook beschikbaar.
Voor gratis publieksactiviteiten zijn er gratis kramen beschikbaar. 
Is jouw aanbod beter passend hierbij? Meld je dan aan voor verkoop of entertainment via dit formulier https://bit.ly/JaarmarktGeuzenveldBLEND2023.

XXL ROMMELMARKT:
Beantwoord aub alle vragen zodat wij jou van de juiste info kunnen voorzien en jouw plek kunnen reserveren.
Selecteer de juiste standplaats passend bij jouw aanbod.  

Voordat je je aanmeldt, houd rekening met de volgende punten:
- DATUM: Zaterdag 8 juli 2023 11:00-17:00
- LOCATIE: buiten langs het Kruisherenpad vanaf het Lambertus Zijlplein.
- VERVOER: we raden je sterk aan om met ov of (bak)fiets te komen.
- PARKEREN: parkeren kan op straat in de buurt. Lokale tarieven gelden.
- LADEN/LOSSEN: Het is NIET mogelijk het fietspad of het Kruisherenpad op te rijden, we raden daarom af om met de auto te komen. 
- Blokkeer géén wegen, fietspaden of voetgangersroutes. Je riskeert boetes die voor eigen rekening zijn of het wegslepen van je auto.
- In de week voorafgaand ontvang je per e-mail de definitieve op- en afbouwtijden. Het is niet toegestaan eerder of later aan te komen of te vertrekken dan aangegeven.
- STANDPLAATS: De kramen worden ingedeeld en toegewezen door de organisatie. Een eigen plek kiezen is niet mogelijk. Het is niet toegestaan objecten voor of naast de kraam te zetten zoals tafels of rekken. Looppaden dienen vrij te blijven.
- Per e-mail ontvang je een bevestiging met betaallink (hou spam in de gaten). Na betaling is je reservering definitief en heb je een plek bemachtigd. Als je vragen hebt kun je mailen naar BLENDJaarmarkten@gmail.com.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
XXL Rommelmarkt:
- Alle kramen zijn 2-meter met dakje. 
- De kosten zijn €5,- per kraam.
- Een standplaats wordt toegewezen (je kunt dus niet zelf een plek uitkiezen). 
- Het is niet toegestaan objecten naast of voor de kraam te plaatsen zoals tafels/ rekken ed. Indien je meer ruimte wenst - boek een extra kraam. Je kunt evt de planken eruit halen om rekken of tafels onder het dakje te plaatsen.
- Bij elke kraam staan er twee stoelen.
- Maximaal 2 personen per kraam.
- Indien je ook voor andere mensen boekt met tweedehands spullen kun je maximaal 5 kramen selecteren. 

*** De XXL Rommelmarkt kramen zijn uitsluitend voor particulieren met eigen tweedehands spullen. Indien je andere producten aan wilt bieden (winkel / webshop / stichting / hobby creaties / food / activiteit etc) ga dan naar dit formulier: https://bit.ly/JaarmarktGeuzenveldBLEND2023 

Geef hieronder aan hoeveel kramen je wilt reserveren.

*
Geef een uitgebreide beschrijving van de verkoopwaren *
Mobiliteit
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deelnemers met mobiliteits beperkingen. Deze plekken worden dan ook speciaal voor deze personen gereserveerd om het evenement toegankelijk te maken.

Heb je bijvoorbeeld een plek nodig met ruime toegang voor rolstoel? Of moet je vanwege gezondheidsklachten vlakbij een (mobiele) toilet zijn? Geef hieronder aan wat je nodig hebt en we nemen contact op over de mogelijkheden.


Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy