Hajde da pričamo o preduzetništvu!

U Impuls Centar nam stižu inspirativne preduzetničke priče! Ako imaš ideju ili više njih i ne znaš odakle da počneš ovo je događaj za tebe. Ako već razvijaš svoj privatan posao i ne znaš kako dalje ovo predavanje ti može doneti nove uvide. Ako nemaš ideju, možda ćeš upoznati nekog sa sjajnom idejom :)

Ako želiš da se upoznamo, voliš živu reč i zagrljaje, vidimo se!

Tokom nešto više od sat vremena pričaćemo o preduzetništvu i pravim preduzetničkim pričama. Razgovaraćemo o izazovima na koje preduzetnici često nailaze, ali ćemo se delom dotaći i celog procesa razvoja naših ideja. O čemu treba da razmišljamo, kako da testiramo i ispitamo tržište i kako odrediti korake na tom putu.
Na događaju će biti predstavljen i projekat podrške promociji i razvoju ženskog inovacionog preduzetništva koji će se narednih meseci odvijati u okviru Impuls Centra u Gornjem Milanovcu.

Agenda događaja
18:00 - 18:15 - okupljanje gostiju
18:15 - 18:20 - pozdravna reč - Đorđe Đorđević, ICT Hub
18:20 - 19:20 - preduzetnički razgovori:
Sonja Dakić, majka, preduzetnica i mentorka, 10 godina rada za druge, 8 godina razvoja svog biznisa i 4 godine mentorstva doveli su je do toga da danas najviše radi sa drugima na razvoju njihovih ideja
Marina Ranković, Milanovčanka i vlasnica Umetničke radionice DAR, koja je svojim vrednim radom stigla do velikih klijenata kao što su Tetrapak, Rakia Bar, Volkswagen
TBC
19:20 - 19:30 - najava programa podrške promociji i razvoju ženskog inovacionog preduzetništva
19:30 - 20:00 - druženje i networking

Gde?
Impuls Centar, Rajićeva 42, Gornji Milanovac (zgrada bivše apoteke)

Kada?
Sreda, 28. avgust od 18:00.
Ime i prezime *
Kontakt telefon
E-mail adresa *
Zanimanje *
Firma/organizacija *
Kako ste čuli za ovaj događaj? *
Izjava o privatnost *
Vaša E-pošta, telefon i ostali lični podaci su nam potrebni kako bismo vas eventualno kontaktirali i poslali potrebne informacije u vezi ovog meetupa. Podatke ćemo koristiti isključivo sa ciljem informisanja o događaju. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti tvoje lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse