Funktionärsanmälan Södertäljehoppet Inomhus SM v.45
We need you! Vi hoppas att ni vill vara med och göra årets Södertäljehoppet till det bästa någonsin. I år är vi värdar för Svenska mästerskapen inomhus i hoppning. Det kommer under v.45 bli en riktig hästfest i ridhuset.
Tävlingarna kommer börja på onsdag med en warm up och invigning av SM. Sen kommer det första kvalet ridas på torsdagen och på söndagen kommer det bli en stor finaldag, där de Svenska mästarna inomhus 2019 ska koras.
Vi hoppas att just ni vill vara med och göra tävlingen så bra som vi bara kan och alla kommer behövas. Vi behöver bland annat ett gäng som lyfter bommar på banan, bygger om banorna, tar tid i domartornet, lagar mat till alla eldstjälar, städar, tar hand om våra sponsorer, vinkar bilar på parkeringen. Ja det finns något för precis alla och alla är vi lika viktiga.
Ni som är med som funktionär kommer få vänner och minnen för livet. Vi bjuder alla som jobbar på frukost, lunch och middag om du jobbar hela dagar och såklart godis och fika. Det kommer även bli en happening för alla som är med och bidrar, den återkommer vi till senare. Det kommer bjudas in till ett informationsmöte innan tävlingarna drar igång. Har ni några frågor så mejla gärna till info@srk.se.
Hoppas vi ses!
SÖDERTÄLJEHOPPET Inomhus SM v.45
För- och efternamn *
Your answer
Ålder *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Välj funktionärspost *
Välj den funktionärspost du vill ha. Var inte rädd för att prova något nytt. Vi behöver duktiga ledare som kan vara ansvarig för de olika posterna under dagarna. Lämna en kommentar om du är intresserad av att ta lite större ansvar för en funktionärspost.
Required
Har du erfarenhet av att vara funktionär? *
Required
Ange tiden du är tillgänglig som funktionär *
VIKTIGT! Kom ca 20-30 minuter innan ditt pass börjar så att du hinner förbereda dig. Är du ny på din funktionärspost är det extra viktigt. Vi hjälper dig gärna att komma till rätta men då behöver vi några minuter extra för att visa dig runt samt instruera hur du ska utföra din funktionärsuppgift.
Required
Lämna ett meddelande till tävlingsledningen här:
Här kan du ange speciella önskemål som allergier och alternativ kost. Du också ange om du vill vara funktionär med en kompis eller ta mer ansvar på en funktionärspost eller bara ge oss annan information som kan vara bra att veta.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service