Anmälan Zumba VT 2019
Vårens träningar startar den 31 januari 2019. Vi tränar torsdagar kl 19 och söndagar kl 17. Samtliga träningar är under vårterminen förlagda till Korskrogens bygdegård.

Dansa dig i form till härliga latinska rytmer! Den dansbaserade träningen för alla.

Inga förkunskaper behövs. Passen anpassas efter deltagarnas kondition och färdigheter. Behöver du hjälp att anpassa träningen så säger du till på passet så hjälper vi dig. Har du frågor om passen, ring Ann-Catherine på 070-3325721.

Nya deltagare provar första gången gratis. Minsta antal anmälningar för kursstart är 10 st. Pass kan komma att ställas in vid för få deltagare.

Terminsavgiften 1600 kr gäller för obegränsat antal träningar under terminen. Avgiften kan delas på två betalningar om så önskas, den första vid terminsstart och sista senast den 31 mars. Avgiften faktureras i samband med terminsstart.

DropIn 120 kr per pass. 4-kort (köp 4 träningar i förskott till rabatterat pris) 400 kr. Kan betalas på plats.

Kryssa gärna i de dagar du har för avsikt att träna - endast för vår planering. Du väljer fritt vilka pass du går på under terminen!

Mer information finns på www.hälsokällarn.se. Sidan är under uppbyggnad och kommer även att innehålla utökad ZUMBA-info då ZUMBA gjort om de officiella hemsidorna till endast tränarpresentationer.

Välkommen med din anmälan!

Vi ses på Zumba!

/Ann-Catherine Halvarsson, Sofie Broström och Rebecca Augustin
lic zumbainstruktörer

Jag räknar med att träna:
Välj betalningsalternativ: *
Förnamn och efternamn *
Your answer
Fullständig adress *
Your answer
Mobiltelfonnr: *
Your answer
Mail-adress: *
Your answer
För start av grupp krävs minst 10 anmälda. Ändringar löpande under terminen informeras om på passen och i Nyhetsbrevet. Akuta förändringar meddelas via vår sms-grupp för Zumba - kontrollera att du angivit korrekt mailadress och mobilnummer för korrekt information.

OBS - om du väljer att INTE ta emot nyhetsbrev eller sms måste du själv hålla dig informerad om eventuella förändringar!
Dina uppgifter sparas bara av administrativa skäl, och endast under det år du är aktiv samt det följande. Du kan när som helst begära att dina uppgifter raderas till den del de inte måste sparas med hänsyn till gällande lag.

Är det något du vill berätta eller fråga om kan du skriva det nedan.

Övriga upplysningar och meddelanden:
Your answer
Tack för din anmälan!

Faktura på terminsavgiften sänds ut omkring kursstart.
DropIn samt 4-kort betalas med kort, kontanter eller Swish på plats.

All träning sker på egen risk. Som enskild tränare har jag inte möjlighet att hålla kundolycksfallsförsäkring. Se till att du har en egen personlig försäkring om en skada skulle uppstå under ett Zumba träningspass.

Välkommen!

/Ann-Catherine

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service