NAPKAPU TŰZÖNJÁRÁS - FIREWALKING: Regisztrációs Lap - Registration Form
Kedves Érdeklődő! A NAPKAPU által szervezett, 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁSOK regisztrációhoz kötöttek. Ezért kérünk téged add meg az alábbi nyomtatványon, neved, e-mail címed, és telefonszámod, hogy felvehessük veled a kapcsolatot. A Regisztrációs lap kitöltése nem kötelez a programon való részvételre, csak a kapcsolatfelvétel megkönnyítését szolgálja.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ:

Adataidat természetesen a 2018. május 25-ével érvénybe lépett, új európai uniós adatvédelmi törvénynek (GDPR) megfelelően kezeljük, amely szabályozza a személyes adatkezelésre vonatkozó törvényi előírásokat! Ha szeretnél tőlünk tájékoztató levelet kapni, és értesülni programjainkról, rendezvényeinkről, akkor engedélyezned kell, hogy adataid kezeljük. A Regisztrációs Lap elküldésével beleegyezel, hogy az általad megadott e-mail címen direkt levél küldésével, felvegyük veled a kapcsolatot. Ez egyszeri kapcsolatfelvételt jelent, hírlevél küldésére bennünket nem jogosít, és nem is küldünk ilyet. Ezért MINDEN ÉVSZAKBAN ÚJRA KI KELL tölteni a regisztrációs lapot!

A regisztrációs lap elküldésével, engedélyezed a NAPKAPU-nak, hogy adatad a közvetlen kapcsolatfelvétel céljából használja, és a programjairól tájékoztatót küldjön neked.
A jövőben is csak olyan információt küldünk neked, amely alapvetően fontos ahhoz, hogy aktív kapcsolatban maradhass a Napkapu-val. A személyes adatainak kezeléséhez való hozzájárulás önkéntes, és bármikor visszavonható.

Adatkezelési alapelveinkről, röviden:
• Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk
• Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.
• Harmadik félnek személyes adatokat semmilyen formában nem adunk át.
• Bárkinek felvilágosítást adunk a róla tárolt adatokról, és az adatok törlését is bármikor kérheti az elérhetőségeinken.

Általános adatvédelmi irányelveinkről itt tájékozódhat:
www.tuzonjaras.com/documents/adatkezelesi_tajekoztato_napkapu.pdf

A REGISZTRÁCIÓS LAPRÓL:

Ezen a regisztrációs lapon a 2018. ÉVI NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás rendezvény NYÁRI állomására jelentkezhetsz, melynek időpontja 2018. szeptember 01. (szombat). Valamint ezen a lapon jelentkezhetsz a 2018. október 3-5. megrendezésre kerülő nemzetközi tűzönjáró instruktor találkozóra is. (www.firewalkgathering.com)

Az utolsó 25 évszakban, mind a 32 rendezvényünk mindig TELTHÁZAS volt, így a részvételi lehetőséget a jelentkezések sorrendjében, a részvételi díj befizetésével tudjuk biztosítani. A regisztrálás nem egyenlő a jelentkezéssel, a regisztráció csak a kapcsolatfelvételt segíti.

Regisztrációdat követően részletes tájékoztató levelet küldünk a soron következő program pontos részleteivel. A részvételi szándékodat a tájékoztató elolvasása után kell véglegesítened. - A RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM KORLÁTOZOTT! A végső jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében fogadjuk!

Ezért kérünk fordíts figyelmet a megadott határidők betartására is! KÖSZÖNJÜK!

FOR ENGLISH PLEASE CLICK ON THE FOLLOWING LINK: https://docs.google.com/spreadsheet/gform?key=0AnbtuZ5qXmoJdHEwb2dyc2dyVlYxZkVieVBCaEQxdVE&gridId=0#edit

NÉV: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Telefon:
(nem kötelező megadni)
Your answer
Mire jelentkezel? *
(Itt add meg kérlek, hogy melyik Tűzönjárás programunk iránt érdeklődsz.)
Required
Milyen egyéb Tűzönjárás programra jelentkezel? *
Segíts nekünk megjelölni melyik alkalomra jelentkezel!
Required
Ha a 2018. szeptember 01-i, nyárbúcsúztató 4 Évszak NYÍLT Tűzönjárásra jelentkezel, kérlek válaszolj a következő kérdésre: Vettél-e már korábban részt Tűzönjárás programon? *
Ha a 4 Évszak NYÍLT Tűzönjárásra jelentkezel, részt vettél-e korábban a 4 Évszak Tűzönjárás valamelyik rendezvényén? *
(Ez a kérdés segít nekünk abban tájékozódni, hány új csatlakozóra számíthatunk, ez alapján tudjuk a következő progarmot kialakítani. Ezért kötelező ez a kérdés.)
Honnan hallottál rólunk? *
(Kérlek segíts nekünk azzal, hogy az alábbi lehetőségek közül megjelölöd a megfelelőt - többet is megjelölhetsz. Ezzel segíted megértenünk, hogyan terjed programunk híre. Köszönjük szépen a segítséged!)
Required
Ha kocsival érkeznél, nyújtanál-e-e telekocsis segítséget másoknak?
Kérlek add meg hány fő csatlakozhatna és honnan érkezel. (Erre nem kötelező válaszolni)
Your answer
Mi az amit előzetesen elmondanál nekünk, amit jó ha tudunk a jelentkezéseddel kapcsolatban:
(Ezt nem kötelező kitölteni)
Your answer
Ha Vállalati vagy Egyéni Tűzönjárás program iránt érdeklődsz, kérjük röviden írd le nekünk, hány fő, mikor és hol?
(Köszönjük az előzetes tájékoztatást!)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.