U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, volonteri/ke će imati priliku da rade u okviru sledećih sektora "Vizantrop" festivala:
1. Info pult (komunikacija sa publikom)

Angažovanje zajednice, interakcija s publikom: na info pultu festivala, koji bi bio prijavljen ispred lokacije festivala potrebno je da se smenjuju volonterke/i. Za vreme festivala, volonterke/i  u ovom sektoru vršiće istraživanje publike gde će nakon filma deliti posetiocima kratak upitnik o filmu koji su gledali.

2. Promo tim (priprema konferencije za medije, pisanje tekstova, pomoć pri vođenju društvenih mreža)

Organizacija događaja:  praćenje tribina, specijalnih programa i konferencija za medije, pisanje recenzija etnografskih filmova i intervjuisanje gostiju (u saradnji sa audio-video grupom), vođenje društvenih mreža i ažuriranje web stranice. Biće u kontaktu najviše sa PR-om festivalom i dizajnerom festivala.

3. Audio-video grupa

Virtuelni domaćin festivala: pomoć pri objavljivanju objava na društvenim mrežama, dizajn i uređivanje fotografija i grafika za društvene mreže (već postoji naš templejt, samo bi dodavali fotografije), osmišljavanje, snimanje i montaža kratkih video klipova za potrebe društvenih mreža, priprema materijala za promotivne aktivnosti (Audio snimatelj, Video snimatelj, fotograf, dizajner).

⏳ Rok za prijavu: 20.11.2023.
📅 Trajanje festivala: 23.11 - 26.11.2023.

Za uzvrat nudimo:

> članstvo u "Vizantrop" organizaciji
> saradnju sa Društvenim centrom "Krov" i internacionalnim partnerima
> saradnju sa studentima i pomoć pri istraživanju (pristup bazi naših filmova)
> iskustvo, nova poznanstva, dobro druženje, super klopu
> sertifikat o volontiranju i učešću u organizaciji "Vizantrop" festivala

Unapred zahvalni na prijavi!

Kolektiv "Vizantrop"

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Peti festival angažovanog etnografskog filma "Vizantrop" održaće se od 23 - 26. novembra 2023. godine u Multimedijalnoj sali Centra za kulturu Vlada Divljan.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy