Αίτηση Εθελοντή 2019
Φόρμα αίτησης εθελοντή του 48ο Φεστιβάλ Ολύμπου (2019)
♦ Στη περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό email με την καταχώρηση της φόρμας, είτε έχετε κάνει λάθος το email σας είτε το επιβεβαιωτικό ήρθε και έχει πάει στα ανεπιθύμητα.
Email address *
Αρμοδιότητες Εθελοντή
Γενικές Πληροφορίες
Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν σχετική αίτηση για τη στελέχωση του τομέα Εθελοντών του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019.

Ο θεσμός του Εθελοντισμού αποτελεί για τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου καθοριστικό παράγοντα για την καθόλα εύρυθμη λειτουργία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου, μιας και η μέχρι τώρα εμπειρία απέδειξε τη σημαντικότητα του γεγονότος.

Οι ενδιαφερόμενοι (παλαιοί και νέοι Εθελοντές) μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση στην αντίστοιχη φόρμα της ιστοσελίδας www.festivalolympou.gr του Οργανισμού μέχρι 1 Ιουνίου 2019.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2351076041.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

Δηλώνω υπεύθυνα ότι:
- Όλα τα παρακάτω στοιχεία είναι αληθή και σωστά.
- Γνωρίζω ότι τα ανωτέρω στοιχεία θα παραμείνουν στον φορέα.
- Δεν υφίσταται σχέση εργασίας ή έργου μεταξύ εμού και του ΟΡ.ΦΕ.Ο. για τις εθελοντικές υπηρεσίες που προσφέρω.
- Ουδεμία απαίτηση χρηματική ή άλλης αποζημίωσης έχω έναντι του ΟΡ.ΦΕ.Ο. λόγω της ανάληψης των ανωτέρω αναφερόμενων εργασιών και τις εθελοντικής μου προσφοράς σε αυτό.
- Στις εργασίες τις οποίες συμμετέχω εθελοντικά, ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. θα μπορεί να αναγράφει το όνομα μου εφόσον το επιθυμώ και μετά από δήλωσή μου.
- Το υλικό που ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. μου παρέχει για την υλοποίηση των εργασιών που αναλαμβάνω καθώς και τα παραγόμενα αποτελέσματα και προϊόντα αυτών ανήκουν αποκλειστικά και μόνον στον ΟΡ.ΦΕ.Ο. και ως εκ τούτου δεν έχω κανένα δικαίωμα (συμπεριλαμβανομένων και των πνευματικών) χρήσης, δημοσίευσης, πώλησης ή άλλο επί αυτών.
- Μετά το πέρας της εθελοντικής μου εργασίας υποχρεούμαι να επιστρέψω στον ΟΡ.ΦΕ.Ο. το υλικό που μου έχει διατεθεί για τον λόγο αυτό.
- Κατά την διάρκεια υλοποίησης των εθελοντικών εργασιών που αναλαμβάνω οφείλω να τηρώ τα χρονικά πλαίσια που μου έχουν τεθεί απ’ τον Φορέα και να ακολουθώ τις σχετικές υποδείξεις και οδηγίες που μου δίνονται.
- Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. έχει το δικαίωμα να μην με επιλέξει, να με παύσει από τις αρμοδιότητες μου ή να αφαιρέσει τμήμα των εθελοντικών εργασιών που αναλαμβάνω.
- Κανένα άλλο δικαίωμα ή απαίτηση έχω έναντι του ΟΡ.ΦΕ.Ο.

>>>Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Συμφωνώ με τα ανωτέρω *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.