WIKIDATA Birthday - regjistrimi
Wikidata po feston ditëlindjen e 6-të!

Për të festuar, Grupi i Përdoruesve Wikimedianët e Gjuhës Shqipe po organizon një ditëlindje e cila do përfshijë prezantime, tortë, dhurata dhe editathon :)

Për të marrë pjesë plotësoni formularin.

Të gjithë ju që keni laptop, të siguroheni t'i merrni me vete.

Email address *
Emri dhe mbiemri *
Your answer
Ngjarja mbahet në Prishtinë dhe Tiranë paralelisht me videolidhje ndërmjet. Ku do të merrni pjesë ju?
Si i vlerësoni aftësitë tuaja teknike?
A jeni kontribues në Wikipedia apo Wikidata?
Cfare doni të mësoni gjatë këtij eventi?
Your answer
Nëse dëshiroi të mbani një prezantim rreth Wikidata-s ju lutemi të shkruani një përshkim të shkurtër rreth temes suaj dhe sa kohe deshironi t'ju rezervojmë.
Your answer
A ju duhet kompensim për transport dhe sa? Mund të mbulojmë vetëm transport publik dhe të përbashkët brenda vendit.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service