Inschrijving lezing burgemeester Bruls
Op 23 september 2020 zal ELSA Nijmegen haar eerste fysieke activiteit in een half jaar organiseren. In de lunchpauze zal niemand minder dan burgemeester Bruls een lezing geven over de taken van de burgemeester en voorzitter van de veiligheidsregio's. Wil je meer te weten komen over het burgemeesterschap, de taken van de veiligheidsregio's in crisistijd of heb je ons mooie Grotiusgebouw gewoon erg gemist? Schrijf je dan nu in voor deze interessante lezing die plaats zal vinden in de grote zaal van het Grotiusgebouw (GR 0.100).

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus zal het maximum aantal inschrijvingen beperkt worden tot 60. Bij meer dan 60 inschrijvingen zullen we werken met een first come, first serve-systeem waarbij de leden van ELSA Nijmegen voorrang krijgen op niet-leden.

Door deelname ga je ermee akkoord dat wij gedurende de lezing foto's maken en deze op onze website verspreiden. Mocht je niet op een foto willen geef dit dan svp aan bij onze fotograaf. Zij zal hier voor zover het redelijk is rekening mee houden.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of The European Law Students' Association. Report Abuse