Trobada de voluntàries - 5 d'octubre del 2019
Per participar a la Trobada de Voluntàries cal que omplis aquest formulari i paguis els 5€ a l'apartat de pagament (si per algun motiu no pots pagar 5€, escriu-nos i en parlem). Una setmana abans de la trobada contactarem amb tu per donar-te tota la informació necessària (com arribar, horaris, què cal portar...). Si ara t'hi apuntes i després vols fer canvis, si us plau fes un correu a participacio@scicat.org el més aviat millor!
Nom i cognom *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
(només l'utilitzarem en cas d'emergència)
Your answer
Com participes a l'SCI? *
Required
Tens alguna necessitat alimentària específica?
El menjar proporcionat serà vegetarià per a tothom, ja que des de l'SCI creiem que és un hàbit de consum responsable. Si ets vegà/ana, tens al·lèrgies, intoleràncies, no menges algun aliment... indica'ns-ho!
Your answer
Pots participar a tota la trobada de voluntaris i voluntàries de l'SCI? *
Necessites lloc per dormir a Barcelona? Tenim lloc per les que veniu de lluny a Ca l'Elna! *
Per cobrir algunes de les despeses de la trobada cal pagar 5€. Ho pots fer a partir del següent enllaç: *
https://www.scicat.org/pagaments/trobada-voluntaries/ *Si per algun motiu no pots pagar 5€, escriu-nos a participacio@scicat.org i en parlem!
Required
Altres comentaris
Your answer
D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem que, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals siguin tractades pel Servei Civil Internacional de Catalunya amb la finalitat d’informar-vos sobre les activitats, camps de treball, intercanvis internacionals i formacions que ofereix l'SCI Catalunya. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers, en cap cas per raons comercials. Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació a administracio@scicat.org *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SCI Servei Civil Internacional Catalunya. Report Abuse - Terms of Service