PuroMeettiin ilmoittautuminen

”MARKKINOILLE MENO YHDESSÄ” - Tule tapaamaan ulkomailla toimivia viennin edistäjiä
4. PuroMeetti Zoom-webinaariin 10.6.2021!

Vientimarkkinoiden avaaminen sujuu parhaiten yhteistyöllä. Neljännessä PuroMeetissä to 10.6.2021 klo 12 – 16 pääset tapaamaan viennin kohdemaissa toimivia yhteistyöpartnereita. Ulkomaiset kumppanit auttavat yritystäsi viennin kohdemaan valinnassa ja markkinoille menon toimissa. He tekevät markkinaselvityksiä, partnerihakuja ja järjestävät liikeneuvotteluita, tai mitä apua tarvitsetkin päästäksenne ulkomaisiin vähittäiskaupan, HoReCa-alan ja verkkokaupan myyntikanaviin. Varaa paikkasi jo tänään! Mukaan verkostoitumaan otetaan 100 ensin ilmoittautunutta. Elintarvikkeiden valmistajat ja ruokaketjun edustajat ovat etusijalla.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Kerro mistä kohdemaista olet erityisesti kiinnostunut. Osallistuminen on maksutonta. PuroMeetti toteutetaan vuorovaikutteisena Zoom-webinaarina. Saat liittymislinkin sähköpostiisi.

PuroMeeteissä edistetään elintarvikeyritysten verkostoitumista ja kartutetaan kasvun ja kansainvälistymisen taitoja. PuroMeettejä järjestetään yhteensä neljä: 29.10.2020, 10.2.2021, 22.4.2021 ja 10.6.2021. Toteuttajana toimii Pienistä puroista suuria väyliä-hanke, jota päärahoittaa maa- ja metsätalousministeriö. Lue lisää hankkeesta www.puronetti.fi Tervetuloa!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Asema organisaatiossa *
Yrityksen nimi *
Puhelinnumero *
Mistä kohdemaasta yrityksenne on erityisesti kiinnostunut? (Rastita 1-3 maata) *
Required
Terveiset järjestäjille ja mahdolliset yhteistyökumppanuuksia koskevat toiveet
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy