Individualno savjetovanje - obrazac za prijavu
Individualno savjetovanje pomaže osobi razumjeti prirodu i nastanak problema te ju usmjerava u njegovom rješavanju, umanjivanju simptoma i poboljšavanju svakodnevnog funkcioniranja.

Nakon početnog razgovora o problemu (koliko traje, kako utječe na svakodnevno funkcioniranje osobe, što sve olakšava ili otežava situaciju ...) zajednički se donosi odluka o uključivanju osobe u proces savjetovanja te o ciljevima koje osoba želi ostvariti.
Susreti se uobičajeno provode jednom tjedno u trajanju od sat vremena.

U Psihološkom savjetovalištu Sveučilišnog savjetovališnog centra izražena je tendencija prema kraćem savjetovanju te je prosječan broj susreta osam. Dužina savjetovanja ovisi o različitim faktorima, a može trajati od nekoliko do 12 susreta.

Ukoliko se želite uključiti u individualno savjetovanje, popunite ovu prijavnicu.

Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti podatka te ostalim relevantnim propisima i internim aktima Sveučilišta u Rijeci, u svrhu evidencije prijavitelja za individualno savjetovanje. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja individualnog savjetovanja.
Napomena
Zbog korištenja godišnjih odmora Psihološko savjetovalište SSC-a neće raditi od 26. srpnja do 23. kolovoza 2021. U navedenom periodu ni na koji način nećemo biti dostupni niti ćemo moći odgovarati na upite. Budući da imamo liste čekanja za uključivanje u psihološke tretmane, napominjemo da će se za prijave pristigle nakon 12. srpnja 2021 termini prvog razgovora dogovarati krajem kolovoza i početkom rujna. Ako Vam je hitno potrebna psihološka podrška, možete se javiti u hitnu psihijatrijsku ambulantu Kliničkog bolničkog centra u Rijeci. Na poveznici u nastavku dostavljamo popis i nekih drugih mjesta na kojima možete potražiti stručnu psihološku pomoć: https://docs.google.com/document/d/1hCdbKXeg2vmKI7F_Y0RO5_za6wIqzN2UNSZX6C_wzd4/edit?usp=sharing
Ime i prezime: *
Fakultet/odjel: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy