Individualno savjetovanje - obrazac za prijavu
Individualno savjetovanje pomaže osobi razumjeti prirodu i nastanak problema te ju usmjerava u njegovom rješavanju, umanjivanju simptoma i poboljšavanju svakodnevnog funkcioniranja.

Nakon početnog razgovora o problemu (koliko traje, kako utječe na svakodnevno funkcioniranje osobe, što sve olakšava ili otežava situaciju ...) zajednički se donosi odluka o uključivanju osobe u proces savjetovanja te o ciljevima koje osoba želi ostvariti.
Susreti se uobičajeno provode jednom tjedno u trajanju od sat vremena.

U Psihološkom savjetovalištu Sveučilišnog savjetovališnog centra izražena je tendencija prema kraćem savjetovanju te je prosječan broj susreta osam. Dužina savjetovanja ovisi o težini problema, njegovom trajanju i prirodi kao i kapacitetima osobe za suočavanje s problemom, socijalnoj podršci...

Ukoliko se želite uključiti u individualno savjetovanje, popunite ovu prijavnicu.

Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti podatka te ostalim relevantnim propisima i internim aktima Sveučilišta u Rijeci, u svrhu evidencije prijavitelja za individualno savjetovanje. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja individualnog savjetovanja.
Untitled Title
Ime i prezime: *
Your answer
Fakultet/odjel: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service