SINHRONO PLAVANJE
Obalni klub skladnostnega plavanja SyncSwim organizira vadbo sinhronega plavanja za vse, ki jih šport zanima, bi radi plesali v vodi, se naučili tehnike izvajanja figur, ali zgolj poskusili kako to gre - VABLJENI k izpolnitvi prijavnice :)
Email address *
Ime in priimek plavalke / plavalca *
Your answer
Starost - datum rojstva *
Your answer
Šola - naslov/kraj bivanja *
Your answer
Mesečno bi se vadbe udeležil/a *
(prosim, označite)
Required
O izpeljavi vadbe
Vadbo izvajata sinhrona plavalka in plesalka Dijana in slovenska trenerka skladnostnega plavanja Neja z licenco iz Velike Britanije. Obe sodelujeta s Plavalno zvezo Slovenije in ostalimi klubi sinhronega plavanja. Njune izkušnje se prepletajo s sojenjem in poučevanjem sinhronega plavanja, plavanja nasploh, gimnastike, baleta, plesa in drugih rekreativnih športov. Klub se redno udeležuje državnega prvenstva v prvinah in sestavah ter tekmovanja za začetnice Sinhronija.

Treningi se izvajajo na Olimpijskem bazenu v Žusterni med šolskim letom v treh razpoložljivih terminih vsak teden.
Prispevek za mesečno vadnino je 35 evr. Udeležba na treningih:
1x/teden 35 evr. -vključno z vstopninami na bazen;
2x ali večkrat/teden 35 evr. -vadnina + mesečni neomejen vstop na bazen 15 evr. (skupaj 50 evr.).
Vadba je prilagojena plavalnemu predznanju udeležencev in se postopno nadgrajuje z elementi sinhronega plavanja, ustvarjanjem koreografije in nastopne točke.

Nujna oprema: kopalke in brisača! Priporočena oprema: *enodelne kopalke, *plavalna očala, *plavalna čepica, *ščipalka za nos, *dve brisači, šampon, telovadna podloga, *plastenka z vodo.

Kontakt prijavljene plavalke/plavalca oz. skrbnika *
e-mail naslov in telefon + ime skrbnika
Your answer
Podatki plačnika
ime in priimek, naslov, e-mail naslov in telefon (v kolikor se razlikuje od zgoraj navedenega)
Your answer
Če imate še kakšno vprašanje ali komentar ga prosim navedite tukaj:
Lahko poveste kateri termini v tednu bi vam za vadbo najbolj ustrezali. O morebitnih zdravstvenih posebnostih nas lahko seznanite osebno. Odgovor bo posredovan po kontaktu, ki ste ga navedli zgoraj.
Your answer
www.slo-synchro.com/syncswim @SyncSwim @slosynchro
Glede varstva in uporabe navedenih podatkov vas seznanjamo, da bodo ti uporabljeni za identifikacijo udeležencev, razporeditev v starostne/tekmovalne kategorije, za izdajo računa in neposredno kontaktiranje glede izvedbe dejavnosti vezane na udeleženca. V kolikor se informativna prijavnica ne manifestira z dejansko udeležbo v dejavnosti kluba postanejo podatki brezpredmetni. Udeleženci in soustvarjalci kluba ste preko e-pošte obveščeni o tekočih dejavnostih in relevantnih informacijah. V trenutku, ko si sodelovanja in kontaktiranja ne boste želeli več nam to enostavno sporočite. Hvala za razumevanje. Vaš *SyncSwim klub syncswim@outlook.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service