ΔΙΕΚPASS
Καλώς ορίσατε στην Φόρμα Υπεύθυνης Δήλωσης Στοιχείων Εμβολιασμού ή/και Διαγνωστικού Ελέγχου/Νόσησης για την COVID-19 του Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων.*

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δήλωση, την οποία θα υποβάλετε υπεύθυνα, γίνεται με την ατομική σας ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις,* που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986.

*Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Αγαπητοί Καταρτιζόμενοι και Εκπαιδευτές του Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων,
προκειμένου να μειωθεί η χρονοβόρα διαδικασία ελέγχου των πιστοποιητικών σας, πριν την προσέλευση σας στους χώρους του Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων, να αποσυμφορηθεί η γραφειοκρατία και για λόγους δημοσίου συμφέροντος [προς τον σκοπό της αποφυγής κινδύνου εμφάνισης ή διάδοσης του κορωναϊού (COVID-19) που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία], η Υπεύθυνη Δήλωσή από εσάς των Στοιχείων Εμβολιασμού ή/και Διαγνωστικού Ελέγχου/Νόσησης για COVID-19 θεωρείται ως ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ στους χώρους του Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων κατά αντιστοιχία με το EDUPASS κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Η εν λόγω πλατφόρμα (εφεξής ΔΙΕΚPASS) είναι σύμφωνη με τις ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (1/2020, Aρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο της διαχείρισης της COVID-19 και μπορείτε να τις ανακτήσετε από τον σύνδεσμο https://www.dpa.gr/sites/default/files/2020-12/Katefthintiries_grammes_1_2020.pdf?fbclid=IwAR3tyXZrAEW0C5wJuBqvq_uWNcUeRmIFJ9M2fmxV4K1eTgWsk2OkHSQEJwA

Συνεπώς, στη ΔΙΕΚPASS θα γίνεται εφεξής η δήλωση παρουσίας και συμμετοχής στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στο Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων με βάση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικού αποτελέσματος [με τη μέθοδο του μοριακού ελέγχου (PCR) ή με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (Rapid Test)] σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.. Επίσης, στη ΔΙΕΚPASS οφείλετε να δηλώνετε, χωρίς καμία χρονοτριβή, την απουσία από τη συμμετοχή σας στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στο Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων, με βάση το πιστοποιητικό νόσησης ή θετικού αποτελέσματος (με τη μέθοδο του PCR ή Rapid Test) σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. ώστε να μπορεί το δυνατόν γρηγορότερα να γίνει η ιχνηλάτηση στενών επαφών επιβεβαιωμένου κρούσματος και να ενημερωθεί η κοινότητα.

Έτσι, σας παρακαλούμε όπως πριν την προσέλευση σας (στους χώρους Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων) κάθε Τρίτη και Παρασκευή κάθε εβδομάδας (ή  σε περίπτωση απουσίας σας, την πρώτη είσοδο σας μετά τις ημέρες αυτές ή όπως αλλιώς ισχύει σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες κείμενες διατάξεις) να συμπληρώνετε με ιδιαίτερη φροντίδα την παρακάτω φόρμα, και στη συνέχεια να την υποβάλετε.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συμβολή σας στη διαδικασία αυτή.

Με εκτίμηση,

Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων

Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy