MandarinPOS - Soft Livrari la Domiciliu
Completeaza acest formular pentru a putea configura soft-ul tau.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Mandarin POS - Livari la Domiciliu
Aceste detalii ne ajuta sa configuram un demo sau setarile initiale pentru soft-ul tau. De asemenea, informatile pe care le trimiti ne vor ajuta sa iti trimitem o oferta personalizata
Numarul tau de telefon *
Numele tau *
CIF Firma *
Cod Identificare Fiscala
Denumire Business *
Numele Pizzeriei sau catering asa cum il cunoaste lumea. De exemplu: La Cucina, Pizza Milano, etc..
Adresa punctului de lucru *
De unde livrezi pizza. Strada, Nr, Oras, Judet
Conditii de utilizare
Mandarin Delivery este un soft destinat livrarilor la domiciliu care functioneaza pe baza unei singure plati, in functie de nevoile tale.

Orice versiune noua este gratuita pentru fiecare client pentru un timp nelimitat.

Instalarea soft-ului si instruirea sunt incluse in preturile initiale
Mandarin Delivery
Aplicatia destinata livratorilor se poate instala pe un numar neimitat de telefoane si nicesita sistemul de operare Android versiunea minima fiind 8.

Aplicatia se poate instala din Google Play urmarind acest link https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.mandarinpos.mandarinmobiledelivery&hl=en
Doresti sa folosesti aplicatia pentru livratori Mandarin Delivery? *
Va permite livratorilor sa primeasca notificari pe telefon, sa vada detalile comenzi, traseu pe harta, sa sune clientul direct din aplicatie. De asemena poti sa vezi in orice moment unde sunt livratorii tai.Vezi aici mai multe detalii http://livrari-la-domiciliu.ro/
Mandarin Call Center
Cu ajutorul acestei aplicatii nu ai nevoie de centrala telefonica. Cand esti sunat si raspunzi la telefon, vezi automat in aplicatia de livrari cine este clientul, adresa lui si ce a mai comandat de la tine.
Afla mai multe detalii aici http://livrari-la-domiciliu.ro/
Doresti aplicatia Mandarin Call Center? *
Aceasta aplicatie este instalata pe unul sau mai multe telefoane cu sistem de operare Android si trimite catre softul de livrari, numele clientului care te apeleaza. De asemenea o poti configura sa trimita numarul de telefon si cand apelezi tu pe cineva.
Doresti sa afisezi traseul pe harta in softul de livrari? *
Aceasta functionalitate iti permite sa vezi pe harta traseul de la centrul de livrare la client, timp aproximativ de condus, etc..
Site vanzari online - eCommerce
Daca nu ai site, va devenit prezenta ta pe internet. Daca ai deja site si nu ai un shop online, clientii tai vor putea plasa comenzile direct prin acest site, fara a mai suna la centrul tau de livari.

Clientii au un istoric, un cont iar comenzile plasate de ei ajung direct la tine si la livratori pe telefon.

Inclusiv pe ecranul de la bucatarie, bonul nefiscal, sumar sau la casa de marcat

Doresti site de vanzari online? *
Comenzile plasate de catre clienti pe site intra automat in softul de livrari astfel preiei comenzile mai usor. Comenzile sunt trimise si catre livratori. Vezi aici un varianta demo https://demo.startup-delivery.ro/
Echipamente
Alege mai jos echipamentele de care ai nevoie
Doresti imprimanta nefiscala? *
La imprimanta nefiscala se pot lista bonurile nefiscale, bonuri de comanda etc.. Pe bonurile nefiscale poti lista logo-ul tau, adresa clientului, nr de telefon si alte informatii, orice doresti tu.
Doresti ecran Bucatarie? *
Ecranul pentru bucatarie afiseaza comenzile care trebuie pregatite. Cand o comanda este pregatita din softul pentru livrari la domiciliu sau de un livrator din aplicatia detinata lor, dispare automat de pe acest ecran.
Doresti calculator? *
Iti putem oferi inclusiv calculatoare de forma compacta, cu harddisk SSD optimizate pentru rapidiate cu licenta Windows 10 inclusa
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy