Formular inscriere Conferinta Ora Magica
Conferinta se desfasoara in limba engleza si nu se asigura interpretare simultana.
Tarife Conferinta (lei):
Nume: *
Prenume *
Numar de telefon *
Adresa de e-mail *
Ma inscriu la: *
Required
Sunt membru in Asociatia ProMAMA (Asociatia Consultantilor in Alaptare care au absolvit cursul Educatie In Lactatie)
Clear selection
Sunt de acord sa primesc confirmarea inscrierii la eveniment precum si informatii privind evenimentele, serviciile si produsele ProMAMA prin: *
Required
Prin transmiterea formularului sunteti de acord cu Politica de returnare a banilor si cu Politica de prelucrare a datelor personale
Politica de returnare a banilor
Pentru ca locul iti este rezervat si nu putem accepta inscrieri peste limita locurilor disponibile, politica de anulare a participarii este urmatoarea: daca iti anulezi inscrierea pana la data de 31 August, iti returnam 70% din taxa de participare. Daca iti anulezi inscrierea intre 1-20 Septembrie, iti returnam 30% din taxa de participare. Daca anulezi dupa data de 20 Septembrie, taxa nu se mai returneaza, dar poti ceda locul tau altui participant.
Politica de prelucrare a datelor personale
Societatile S.C. PROMAMA CENTER S.R.L., cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Nasaud 18, jud. Cluj, Punct de Lucru in Bucuresti, str. Elena Caragiani 20 A, Sector 1, avand numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului J12/2050/2009, Cod de Unic de Inregistrare 26160668 si Asociatia ProMAMA Center, cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Nasaud 18, jud. Cluj, Punct de Lucru in Bucuresti, str. Elena Caragiani 20 A, Sector 1, Numar de Inregistrare la Registrul Asociatiilor 157/2010, CIF 27352467, va informeaza prin prezenta ca obtin in mod direct si prelucreaza date cu caracter personal (definite conform Regulamentului UE nr. 679/2016), inclusiv imagini foto-video de la eveniment ale clientilor si potentialilor sai clienti. Prelucrearea datelor personale astfel obtinute se face in scopul desfasurarii activitatilor de educare (cursuri, conferinte, etc), promovare si vanzare de servicii si produse in domeniile pre si post-natale.
Datele sunt colectate doar cu acordul dumneavoastra, pentru inscrierea la cursuri si evenimente, incheierea contractelor sau livrarea produselor, pentru reclama si marketing. Identitatea partilor reprezinta o conditie esentiala in vederea incheierii inscrierii la un eveniment sau serviciu.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy