Inschrijving Mrs. B. SU-per Kit September '17
Hoi,

Wat leuk dat je de Mrs. B SU-per Kit van september wilt bestellen!

Deze maand staat de SU-per Kit geheel in het teken van de mooie en romantische Petal Garden product suite. Het is een met liefde samengestelde verzameling van o.a. Petal Garden designer series papier, bijpassend cardstock, linten, Petal Garden Memories & More cards en diverse andere goodies om veelzijdige projecten te maken.

Naast de prachtige Mrs. B SU-per Kit ontvang je ook een gratis online workshop t.w.v. € 7,50. De projecten van deze online workshop zijn gebaseerd op de product suite van deze Mrs. B SU-per Kit, je kunt dus alle projecten maken met de spullen uit de kit. Je kunt zelf kiezen of je de spullen uit de kit gebruikt om de projecten van deze workshop te maken of dat je ze voor iets anders gebruikt. Er zitten meer spullen in de kit dan nodig voor de projecten!

Bestellingen voor de Mrs. B SU-per Kits kunnen tussen de 1ste en de 15e van de maand geplaatst worden door het onderstaande formulier in te vullen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de betaalinformatie (Betaling is mogelijk via bankoverschrijving of PayPal).

Rond het eind van de maand wordt de Mrs. B SU-per Kit mooi verpakt naar jou opgestuurd, zodat je heerlijk creatief aan de slag kan gaan.

Alle Mrs. B SU-per Kits zijn € 20 per maand, inclusief verzendkosten. Aangezien alle kits voor minstens € 17,50 aan Stampin’ Up! producten bevatten is dit echt een geweldig aanbod!

Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht op mijn website: www.mrsbrightside.nl/kits of stuur me een mail: danielle@mrsbrightside.nl.

Hartelijke groeten en always look on the Brightside of life,

Danielle

P.S. Ook deze maand kun je weer gebruik maken van diverse upgrades! De upgrade artikelen worden ook in de online workshop gebruikt. Wanneer je kiest voor een upgrade of upgrades ontvang je diverse extraatjes (afhankelijk van de upgrade(s)) bij je kit. De upgrade opties worden vermeld in het bestelformulier. Ter info: De upgrade artikelen worden zonder extra verzendkosten verstuurd, zolang ze in combinatie met de Mrs. B SU-per Kit zijn besteld.

Email address
Achternaam
Your answer
Voornaam
Your answer
Jouw straatadres
Your answer
Jouw postcode
Your answer
Jouw woonplaats
Your answer
Upgrade A
De Upgrade A optie van de Mrs. B SU-per Kit bestaat deze maand uit de stempelset Graceful Garden. Een rubber stempelset met 6 verschillende stempels. Deze stempelset kost op hout € 33,00 en clear (voor acryl blokken) € 23,00. Het bedrag van de stempelset wordt opgeteld bij het bedrag van de Mrs. B SU-per Kit. Wanneer je Upgrade A aanschaft in combinatie met de Mrs. B SU-per Kit ontvang je een extraatje t.w.v. maximaal € 10,00.
Upgrade B
De Upgrade B optie van de Mrs. B SU-per Kit bestaat deze maand uit de sierlijke Garden Trellis Textured Impressions embossing folder t.w.v. € 9,00. Het bedrag van de embossing folder wordt opgeteld bij het bedrag van de Mrs. B SU-per Kit. Wanneer je Upgrade B aanschaft in combinatie met de Mrs. B SU-per Kit ontvang je een extraatje t.w.v. maximaal € 2,50.
Upgrade C
De Upgrade C optie van de Mrs. B SU-per Kit bestaat deze maand uit de envelope punch board t.w.v. € 23,00. Dit veelzijdige gereedschap is gebruikt voor een aantal projecten uit de Online Workshop. Dit bedrag wordt opgeteld bij het bedrag van de Mrs. B SU-per Kit. Wanneer je Upgrade C aanschaft in combinatie met de Mrs. B SU-per Kit ontvang je een extraatje t.w.v. maximaal € 7,50.
Ik ga akkoord met de Algemene verkoopvoorwaarden van Mrs. Brightside.
De algemene voorwaarden zijn te vinden op de website www.mrsbrightside.nl/kits/algemene-voorwaarden
Nadat je op "Verzenden" klikt ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging met betaalinformatie. Mail niet ontvangen? Controleer alsjeblieft je spamfolder.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms