Enquête Kalender 2021
De inkomsten van de vereniging "De Oeverlanden Blijven!" zijn de laatste jaren sterk verminderd. Door diverse oorzaken zijn deze inkomsten, vergeleken met een paar jaar geleden, gehalveerd. Het gratis verstrekken van de jaarlijkse kalender aan alle leden is nu niet meer verantwoord; de kosten voor het maken en verzenden van de kalender zijn een te grote aanslag op het jaarlijkse budget.

Beslissen om te stoppen met de kalender lijkt de makkelijkste oplossing, maar we weten dat we daar veel leden en anderen mee teleurstellen. We willen dan ook zoeken naar een oplossing om alleen de kalender te maken voor iedereen die deze graag wil ontvangen en we willen onderzoeken of we een bijdrage van de leden voor de kalender kunnen vragen.

Om te bepalen wat een goede oplossing is, heeft het bestuur deze enquête uitgeschreven. De uiterste invuldatum is 13 november 2020. De beslissing over de Oeverlanden Kalender 2021 zal afhangen van de uitslag van enquête en ons verder onderzoek naar een goedkopere productie.
Bent u lid van de vereniging? *
De enquête is bestemd voor leden van de vereniging. Bent u dat niet maar wilt u dat worden dan kunt u dat aangeven in verderop in deze enquête verder invullen. Wilt u geen lid worden dan heeft u de mogelijkheid van aanvullende opmerkingen en wordt de enquête beëindigd.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy