Impacte de la Covid-19 sobre l'economia social i solidària: solidaritat malgrat les dificultats.
El nou panorama econòmic i social derivat de la crisi sanitària de la COVID-19 obre importants incògnites per a moltes organitzacions, entre elles les de l’ESS. Amb la presentació d’aquest informe tenim l’objectiu de donar resposta a aquestes preguntes i visibilitzar que, malgrat les dificultats, la solidaritat ens defineix
Presentació de les dades i torn de comentaris i preguntes.

A càrrec de: Guillem Subirachs, XES-Balanç Social
Dia: 17 febrer 2021
Hora: 18h

ENLLAÇ ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/84881171401?pwd=RVd1em1CQTEyaFlucHYvYjZDSFdkQT09
Meeting ID: 848 8117 1401
Passcode: 065087


*obligatòries

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
DNI (afegiu la lletra) *
Data de Naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Població *
Dona, Home, Altres *
Véns d'alguna entitat? Quina
Mail per enviar-te enllaç o qualsevol imprevist. *
CONSENTIMENT SOBRE LES MEVES DADES *
TRACTAMENT I PROTECCIÓ DE DADES
Qui és el responsable del tractament de les vostres dades personals ? El Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals ? La finalitat és la gestió de les dades de les persones participants en les actuacions subvencionades d’acord amb l’Ordre TSF/234/2017, de 13 d'octubre, per la qual s'aproven les bases que han de regir la convocatòria de subvencions a projectes singulars, la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop, per al foment de l'economia social i del cooperativisme. Durant quant de temps conservarem les vostres dades: Les dades només les conservarem durant el temps necessari per a les finalitats del tractament per a les que han estat recollides, que inclou la justificació i verificació del compliment de les obligacions en qualitat de beneficiaris d’una subvenció per part de l’òrgan concedent i els seus òrgans de control.

 

Per quina raó utilitzem les vostres dades personals ? A continuació, us expliquem la base legal que ens permet tractar les vostres dades personals: Quan ens doneu el vostre consentiment. Podeu retirar-lo en qualsevol moment. D’acord amb l’Ordre TSF/234/2017, de 13 d'octubre, per la qual s'aproven les bases que han de regir la convocatòria de subvencions a projectes singulars, la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop, per al foment de l'economia social i del cooperativisme, és obligació de l’entitat beneficiària de la subvenció, disposar d’una autorització expressa de la persona participant de les actuacions.

 

A quins destinataris comunicarem les vostres dades ? Les vostres dades seran comunicades a l’òrgan que va concedir la subvenció, en concret a la Direcció general d’Economia Social, el Tercer Sector,  les Cooperatives i l’Autoempresa que podrà fer les següents verificacions:-          Comprovació de la vostra identitat-          Verificació, en cas que la vostra participació en l’activitat subvencionada comporti una inserció laboral, de les dades de vida laboral a la seguretat social.

Quins són els vostres drets quan ens faciliteu les dades ?  Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que la concerneixen, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol•licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol•licitar-ne la supressió, entre altres motius, quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir.−        En determinades circumstàncies previstes a l'article 18 RGPD, els interessats poden sol•licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per exercir o defensar reclamacions.−        En determinades circumstàncies, els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades motivant la sol•licitud. El Departament deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions

 

Com podeu exercir els drets ?

Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a: ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat

 

Quines vies de reclamació hi ha?

Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, pots fer-ho mitjançant un escrit o a la seva seu electrònica (https://seu.apd.cat).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of GATS, Grups associats pel treball sociocultural. Report Abuse