Inschrijfformulier NSK 2022
Welkom! Leuk dat je je in wilt schrijven voor het NSK 2022 dat plaatsvindt op 11, 12 en 13 november 2022 in het prachtige Enschede.  

Schrijf je je in met een team? Dan kun je met 4 personen genieten van geweldige voordelen zoals mee mogen doen met het NSK en inschrijfkosten betalen aan ons! Denk er wel aan dat het een studenten kampioenschap is, dus we willen per team minstens twee studenten zien.

Heb je geen team, maar wil je wel graag spelen? Je kunt je inschrijven zonder team! Je wordt gematcht met drie gelijke zielen, waarmee je gezamenlijk kans kunnen maken op de winst.

Naast geweldige spelers is er geen NSK zonder onze lieftallige vrijwilligers. Als vrijwilliger geniet je van nog meer voordelen zoals onze eeuwige dankbaarheid en natuurlijk een weekend rechter, muzikant, presentator of algemene vrijwilliger mogen zijn bij het NSK.

Uiteraard kun je ook als bezoeker naar het NSK komen maar dan heeft het geen zin om dit formulier in te vullen. Houd daarvoor onze website in de gaten: https://www.nsktheatersport.nl/ en wie weet bemachtig jij als eerst een ticket voor NSK theatersport 2022!

Als er nog brandende vragen zijn kun je terecht op: info@nsktheatersport.nl
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Kies een type inschrijving: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Pro Deo. Report Abuse